Водещите новини
Home » Свят » Операция „Пандемия“ върви по план – 50 % от населението вече е готово да бъде поробено!
Операция "Пандемия" върви по план – 50 % от населението вече е готово да бъде поробено!

Операция „Пандемия“ върви по план – 50 % от населението вече е готово да бъде поробено!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Абсурдно е колко много българи защитават карантинните мерки с това, че същите се прилагали и в другите европейски държави.

И въпреки крещящите измамни официални тези около вируса, пандемията и ваксините, основният аргумент на стадото българско е, че и ония от двете страни на Атлантика се ваксинирали. Даже вече правили регистри на тези, които отказват. Но след като тази откровена измама идва от Запад и се спазва от европейци и американци, по презумпция българите смятат, че е разумно. Защото те в провинциалното ни балканско и свръхкомплексирано съзнание трябва да са някакви свръхчовеци, надарени с висш разум и интелект.

Обаче ей сега ще ви разбия детските мечти с фактите относно обожествяваните от вас европейци.

Същите, които само допреди няколко века горяха жени на кладите като вещици – повече от един милион изгорени. И са го правили пред публика, която се е забавлявала и е изпадала в екстаз от вида на горящите хора. Народи, които само допреди 2 века са смятали къпането за вредно и затова са го практикували само два пъти в живота си – при раждането и при погребението. Векове на история, пълна с кръв, братоубийствени войни, глад, геноцид върху коренното население на цели континенти и брутално тъпчене на унизените и неоправданите.

Европейци, които са били съюзници на турския султан и наред с неговите ислямски войски са клали българските християни. Народи, които са предизвикали Първата и Втората световни войни, за да си преразпределят пари, територии и неоколониално владеене на трети народи. Народи, допуснали съществуването на концлагерите.

Вие днес вярвате, че хората, налагащи ни толерантност към недосегаемите и джендър-парадите, ни мислят доброто? Че тези, които искат да разделят децата от родителите им, се загрижат за вас? Вие вярвате в приказки??!

Нима си въобразявате, че тези до една колониални държави, които 4 века са изпомпвали подземния и надземен ресурс на планетата, избивайки населението на цели континенти, са се променили? Че са поумнели? Че няма отново заради контролът и печалбите си да ни хвърлят на вълците? Че са се загрижили за нашето здраве?!?

Вие вярвате на враговете ни. На тези, които векове наред са се опитвали да унищожат България. Само защото са дошли едни чичковци и лелички от САЩ и бай ви Сорос и са ви казали, че те са добрите, а предишните и Русия са лошите. И вие им повярвахте и ги пуснахте в дома ни.

Сега пък вярвате, че Западът, чийто бог са парите, се е загрижил за здравето на хората. Как пък не се загрижиха за раковоболните или сърдечноболните, при положение, че 70 % от всички смъртни случаи в света са от тези две заболявания?!? Заболявания, за които има превенция, но никой не се трогва. Толкова ли сте наивни?

И когато ви сложат дигитални нашийниците, за да ви съобщят официално, че вече сте роби, ще гледате като излъгани деца и ще се чудите как стана така и къде сте сгрешили… грешката ви е, че сте наивни, лековерни и се оставяте да бъдете лъгани.

Тонове виртуално мастило изписахме и хиляди пъти ви предупредихме и… който не се осъзнае, заслужава напълно съдбата си! Skandalno.net

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.