Home » Топ новини » Нова следа: Сашко е отвлечен от висок мъж, близък на семейството?
Нова следа: Сашко е отвлечен от висок мъж близък на семейството?

Нова следа: Сашко е отвлечен от висок мъж, близък на семейството?

Доброволци, които участват в издирването на 12 г. Сашко от Перник, са поели по нова следа. Това става ясно от нов пост във фейсбук групата „Да намерим Сашко„.

От там става ясно, че хората са се организирали и вече са се отправили към Благоевград. В отчаянието си те са решили да проверят пророчеството на ясновидка, която вчера е дала интервю. Според нея детето е взето от висок мъж държано в жълта къща в Перник (мъжът е близък на семейството), после Сашко е преместен на друго място, а след това на трето, което е в безлюдно (много малко хора) в Благоевград и наблизо имало река.

Детето било вързано и устата му запушена, за да не вика. Човекът който го е взел е изплашен какво ще му се случи като се разбере какво е направил.

Момчето 11 ноември към 16 часа и от тогава няма и следа от него. Стотици доброволци, екипи на полицията и жандармерията, специализирана техника и следови кучета не спират да издирват от тогава денонощно детето. До момента усилията им обаче са напразни.

Бащата на Сашко обяви награда от 100 000 лева за момчето. Александър Цветков заяви, че сумата ще бъде изплатена на този, който намери момчето и го отведе при него.

„Отчаян съм. Не издържам психически и физически. Парите не сам ми важни, детето ми е важно“, обясни Цветков, който вече осми ден издирва сина си.

Категоричен е, че досега никой не се е свързвал с него, за да поиска откуп за Сашко. Той отхвърли версията, според която момчето е заминало при майка си в Англия. От думите му стана ясно, че детето се ориентира добре и според него има друга причина синът му да не се прибере.

„Никой не ме е заплашвал. Не дължа пари на никого, само на банката“, посочи той.

Очаквайте още подробности в 365 Новини
Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.