Home » България » Бащата на Сашко от Перник с извънредно обръщение: 100 000 лв. награда за този, който намери сина ми!
Бащата на Сашко от Перник с извънредно обръщение: 100 000 лв. награда за този който намери сина ми!

Бащата на Сашко от Перник с извънредно обръщение: 100 000 лв. награда за този, който намери сина ми!

Бащата на изчезналия Сашко Александър Цветанов дава парична награда от 100 000 лева на човека, който намери сина му. Това обяви самият той пред дома си в присъствието на журналисти, предава Дир.бг.

„От два дни разговарям с приятели и доброволци и тъй като времето напредва, а аз съм отчаян и вече съм на ръба на силите си, искам да обявя награда от 100 000 лева на този, който намери Сашко и го доведе. Или – ако той е в някакво безпомощно състояние, да посочи поне мястото, на което може да бъде открит“, заяви бащата.

По думите му парите не са важни и сега не може да мисли за тях.

„Не искам да говорим какво влиза в тази сума, важното е да намерим детето. Не говорим за някой, който ни се обажда по телефона. Говорим за някой, който да доведе Сашко“, отбеляза Александър Цветанов.

На въпрос дали е в контакт с майката на изчезналото дете и защо тя не идва, той каза следното:

„Всеки отговаря сам за себе си, аз съм разведен преди 3 години и половина“.

Цветанов благодари на всички структури на МВР и на хората, които са се включили в търсенето. Той добави, че има чувство като баща, че синът му е отвлечен.

„Той има добра ориентация, може да се ориентира, в добро физическо състояние е. Винаги, дори и в София, той знае къде е неговото магазинче в мола, няма да се загуби. Ние живеем тук, той си взима някакви парички и отива сам в парка. Той може да отиде сам в парка и да се прибере. Той може да избяга и от парка – значи има някаква друга причина“, подчерта бащата на изчезналото дете.

Александър Цветанов беше категоричен, че преди изчезването на детето не е получавал заплахи. По думите му със Сашко имат различни маршрути за разходка.

На въпрос защо 2 дни преди да изчезне Сашко не е бил на училище, бащата отговори, че е бил по-разсеян и при частните специалисти работел по-добре.

„Вече не издържам“, коментира Цветанов пред журналистите. „Парите не са ми важни, детето е важно“. „Нямам подозрения към майка му. 100% съм сигурен, че тя не е“, отбеляза още бащата на Сашко.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.