Home » България » Николета Маданска чака бебе от шеф в Би Ти Ви
Николета Маданска чака бебе от шеф в Би Ти Ви

Николета Маданска чака бебе от шеф в Би Ти Ви

Чаровната журналистка Николета Маданска повече от 4 години е обвързана с шефа на новините на Би Ти Ви Венелин Петков.

Те се опитват да държат връзката си далеч от светлините на прожекторите и да пазят личното си пространство. Макар че няколко пъти са били пред раздяла, сега любовта им процъфтява.

Около два месеца спортната водеща отсъства от работа и това породи доста въпросителни сред зрителите. Тя е една от звездите на спортната емисия и внезапното ѝ изчезване със сигурност бе съмнително. Усмихнатата блондинка редовно споделяше различни репортажи на свои колеги във фейсбук, но самата тя не се появяваше в ефир.

Причината била бременността на Маданска. Запознати издават, че Николета вече е в четвъртия месец и състоянието ѝ в момента е стабилно, съобщават медии.

Тя предпочитала да топли леглото вкъщи, вместо да се излага на опасност в извънредната епидемична обстановка. Хубавицата вече е прехвърлила 35, а на всички е известно, че в тази възраст износването на плода е по-рисково и бъдещите майки трябва да се пазят по-стриктно.

Маданска се чувствала добре и пожелала отново да се върне на работа – поне докато не започне много да ѝ личи.

С Венелин Петков, който вече е на 48, с нетърпение очаквали появата на бебето. Връзката на новинарите започна на коледното парти на Би Ти Ви през 2015 г. в Банско. Тогава си разменяли шеги и закачки, а на следващия ден свидетели ги видели да карат ски заедно.

Говори се, че Николета направила първата крачка към по-сериозно обвързване, като поканила Венелин на уж приятелска среща в дома си под претекст, че иска да му демонстрира готварските си умения. Блондинката се слави като майстор на сладкишите и тортите.

Източник: Ретро

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.