Home » Топ новини » Николай Марков: В България мафията си има държава
Николай Марков: В България мафията си има държава

Николай Марков: В България мафията си има държава

Николай Марков: В България има само мафия – скрита, свирепа и недосегаема

Не е трудно да забележите и вие, че политическите партии нямат експертен, нито политически петенциал. Нямат никакъв! По-лошото е, че и държавните институции са изпразнени от смисъл и съдържание и всичко, което ни се случва е плод от решенията на няколко недъгави политически лидери. Друг е въпроса, че и те самите не са автентични лидери. Срам.


Лично аз не съм чул решение на мигрантска криза с пари, армии и полицейски сили, но видимо за нашите политици и недъгавите им експерти, това е решението. Още повече, че от нито един политически елемент, не съм чул нито едно правилно решение, освен общи приказки от хиляда и една нощ. Толкова ме е срам от това, което чувам с ушите си от народните ни избраници, че оставам без думи. Срам ме е.


Срамувам се също и не мога да слушам с каква лекота се смачква основния закон Конституцията, от държавните органи и лицата, които ги представляват. Срам ме е, че на върха на държавната власт са поставени фигуранти, парцалени кукли, които видимо не им е там мястото, но от този факт се възползват други задкулисни играчи-подлеци. Срам, който много хора отказват да признаят.

На дъното на блатото сме!

Пред нас е политическа, финансова, мигрантска и здравна кризи, в едно с още редица скрити такива. Като рефлекс от страна на политицити и държавниците ни следва искане за пари, пари и пари – за поредно крадене. Ако си мислите, че някой иска нови милиарди дългове и пари на данъкоплатците, за да прави нещо за гражданите – лъжете се. Срам.

Нямам намерение да ви убеждавам, само предупреждавам!

Намерете начин да си защитите спестяванията си и не мислете, че те са защитени в банките! В България няма банки, а само офиси с името „банка“! Тук няма нито една истинска банка и всико лошо може да ви се случи за часове. Политическите ни плъхове няма да ви защитят, нито скапания им съд, прокуратура или каквото и да било друго. Тук няма и държава!

Има само мафия – скрита, свирепа и недосегаема! Всичко друго е мъртво! Умъртвено е по най-виртуозния начин – да изглежда като живо.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.