Home » Горещо » Никол Станкулова разкри формулата на успеха
Никол Станкулова разкри

Никол Станкулова разкри формулата на успеха

Никол Станкулова сподели как се чувства като майка, научи 365novini.

Никол Станкулова разкри формулата за успеха. Водещата на прогнозата за времето по Нова тв сподели как се чувства като майка и мисли ли, че е успяла жена. „Покрай вчерашния ден изпаднах в мисли кога разбираш дали си успяла жена и майка?“, пише Никол в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Тя обаче е категорична, че точна формула за това няма. „Формула няма… Чувствам се успяла майка, само когато виждам детето ми да се радва и то много възторжено – да пищи, да се смее, да тича… Но в същото време трябва да се стремя да не му отпускам края, трудно е… Чувствам се успяла жена, когато съм с мъжа ми, защото той ми дава увереност… В работата един ден се чувствам успяла, един ден се чувствам несигурна, пак е сложно…

Смятам, че ако има нещо като формула, то тя е да влагаш много енергия и любов във всичко, трябва пламъка да не загасва, дори когато си изморен, разочарован или ядосан… Дори за минута не трябва да се даваш на тези емоции, сърцето трябва да е пълно и само да даваш, а не да чакаш да получиш…“, пише още Станкулова в мрежата.

Водещата на прогнозата за времето по Нова тв веднага получи подкрепата на своите фенове и последователи. Почитателите на Никол също са на мнение, че пламъка в една връзка трябва да се поддържа, но обща формула за това няма и всяка двойка трябва сама да открие начина, по който да запази любовта помежду за по-дълго време.

Феновете на Никол я съветват да не се притеснява от грешките, които прави, защото „това е част от живота“. Те я съветват още да бъде уверена, добра и да обича. Освен тези съвети почитателите на Станкулова не пропуснаха да й направят и хиляди комплименти за външния й вид.

Никол Станкулова разкри

razkritia

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.