Home » България » Цв. Цветанов в сензационно интервю: Властта в държавата е в ръцете на един човек
Властта в държавата е в ръцете на един човек

Цв. Цветанов в сензационно интервю: Властта в държавата е в ръцете на един човек

Бившият Втори в ГЕРБ и настоящ шеф на новоучредения Евро-атлантически център за сигурност – Цветан Цветанов, избра изключително интересна трибуна, от която за първи път да атакува директно бившия си ментор – премиера Бойко Борисов, научи 365novini.

 Цветанов беше на среща с бизнесмени в Тутракан, след което говори пред регионалното издание „Тутракански Глас“.

„Целта на създадения от нас център е да говорим по секторни политики, които са пряко относими към сигурността на България“, заявява Цветанов. – „Да даваме анализи за геополитика, енергийна сигурност, дезинформация, фалшиви новини, чуждо влияние върху обществото. Защото институциите отсъстват от държавата.“

Уж случайно, във връзка с последното си твърдение цветанов обявява, че „Властта у нас е съсредоточена в ръцете на един човек“, като без да назовава конкретно име, става повече от ясно, че има предвид бившия си лидер Бойко Борисов.

Цветанов обявява като последен приоритет на Евро-атлантическия център анализ на ситуацията в Черноморския регион, където Русия имала непропорционално военно и обществено влияние спрямо НАТО. За целта към института на Цветанов се е присъединил ген. Съби Събев – бивш кандидат за вицепрезидент на Реформаторския блок в тандем с Трайчо Трайков.

Властта в държавата е в ръцете на един човек

Лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.