Водещите новини
Home » Горещо » Незрящият Андриян, победил в България търси талант: Купувам си дом в Люлин след кризата
Незрящият Андриян победил в България търси талант

Незрящият Андриян, победил в България търси талант: Купувам си дом в Люлин след кризата

Изплатиха ми наградата от 50 000 лева от „България търси талант“. 

Заделил съм ги заедно с още една част пари, събрана от мои участия след предаването. Те не се пипат. Чакам да мине кризата с коронавируса, тегля заем от банката и си купувам апартамент в Люлин“, сподели Андриян Асенов – незрящият имитатор, който безапелационно грабна победата в последния сезон на шоуто, научи 365novini.

Анди се надява мечтата му за собствено жилище да се осъществи до 2-3 месеца и лятото да прекрачи прага на новото жилище.

„Помолил съм мои близки и познати да се оглеждат и да търсят апартамент в този район на София. Вероятно ще е двустаен, около 60 кв.м. Надявам се цените да паднат заради сегашната ситуация и да бъда одобрен за банков кредит“, разказа още пред „България днес“ незрящият талант.

Той чака извънредното положение да премине, за да получи и дипломата си за актьор. „Много ми липсва театърът. Все още нямам и партньор до себе си в живота. Явно не е толкова вярна максимата, че като забогатее един мъж, жените около него веднага ще се появят. Всичко е по старому“, смее се Анди, който уплътнява времето си най-вече с настолна игра на футбол.

Актьорът излиза през два-три дни, за да отиде до работното си място в онлайн магазина на незрящите, където продължава да се труди. След пандемията от коронавирус обаче поръчките значително намалели.

хотарена

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook