Home » Горещо » Незрящият Андриян, победил в България търси талант: Купувам си дом в Люлин след кризата
Незрящият Андриян победил в България търси талант

Незрящият Андриян, победил в България търси талант: Купувам си дом в Люлин след кризата

Изплатиха ми наградата от 50 000 лева от „България търси талант“. 

Заделил съм ги заедно с още една част пари, събрана от мои участия след предаването. Те не се пипат. Чакам да мине кризата с коронавируса, тегля заем от банката и си купувам апартамент в Люлин“, сподели Андриян Асенов – незрящият имитатор, който безапелационно грабна победата в последния сезон на шоуто, научи 365novini.

Анди се надява мечтата му за собствено жилище да се осъществи до 2-3 месеца и лятото да прекрачи прага на новото жилище.

„Помолил съм мои близки и познати да се оглеждат и да търсят апартамент в този район на София. Вероятно ще е двустаен, около 60 кв.м. Надявам се цените да паднат заради сегашната ситуация и да бъда одобрен за банков кредит“, разказа още пред „България днес“ незрящият талант.

Той чака извънредното положение да премине, за да получи и дипломата си за актьор. „Много ми липсва театърът. Все още нямам и партньор до себе си в живота. Явно не е толкова вярна максимата, че като забогатее един мъж, жените около него веднага ще се появят. Всичко е по старому“, смее се Анди, който уплътнява времето си най-вече с настолна игра на футбол.

Актьорът излиза през два-три дни, за да отиде до работното си място в онлайн магазина на незрящите, където продължава да се труди. След пандемията от коронавирус обаче поръчките значително намалели.

хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.