Home » Горещо » Неочаквани обрати в „Откраднат живот“: Вижте какво ще се случи в хитовия медицински сериал

Неочаквани обрати в „Откраднат живот“: Вижте какво ще се случи в хитовия медицински сериал

„Откраднат живот“ започва на 10-ти септември, припомня 365novini.

Неочаквани обрати в „Откраднат живот“. Екипът съобщи, че в 8-ми сезон на хитовия сериал ще има завръщане към миналото и че в него ще участват главните герои от самото начало на проекта – разменените като бебета Александър Василев и Калин Генадиев (Александър Алексиев и Димо Алексиев).

Досега зрителите гледаха на тях като на братя, макар да нямаха роднинска връзка помежду си. В новите епизоди се очаква да стане ясно, че двамата наистина са братя, твърдят запознати. От неизвестно досега писмо на вече мъртвия им баща – проф. Иван Генадиев (Стоян Алексиев), щяло да се разбере, че е изневерил на любимата си съпруга Жени (Мария Каварджикова) по време на семинар във Варна.

Дамата, с която й сложил рога, се оказала същата. която 9 месеца по-късно го потърсила в София, за да роди детето си при него.

Това съвпаднало с раждането на собствената му съпруга. Тъй като любовницата починала, а детето на съпругата било болно, решил да размени двете бебета, пише „Уикенд“. Този детайл, достоен за всяка латиноамериканска сапунка, е включен в новия сезон на „Откраднат живот“. Именно заради него той носи подзаглавието „Кръвни връзки“. Екипът стигнал до подобна идея, за да върне в действието главните герои от началото на историята.

Включването на Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Владо Пенев в продукцията не бе достатъчно, за да накара зрителите да забравят с кого е сложен старт на докторската мелодрама. Затова се наложило да се направи остър завой към старите образи. Сценаристите не се сетили за нищо друго, освен да ги направят кръвни братя и по този начин да ги върнат обратно в България, след като преди доста време ги бяха изпратили зад граница.

Завещание

Идеята с роднинството не е единствената, заимствана от класическите латиносапунки. Има и друга – тайнствено завещание, изникнало изневиделица. Това е неизвестно до момента писмо на мъртвия професор, който оставя на един от героите солидна сума пари.

Около всички нови разкрития отново изплува сянката на младия професор (Дарин Ангелов), който досега се е появявал само в епизод едно. В сезон 8 екипът е намерил още работа на актьора. Най-вероятно като актриса ще участва и главната сценаристка Христина Апостолова, която пък е младата Жени.

Твърди се, че новото завещание е толкова важно, значимо и шокиращо, че ще промени съдбите на всички герои в сериала. По какъв начин обаче ще стане това, поне засега не е ясно, а може би и не е измислено от сценаристите. Както е известно, те обмислят историите в движение и ги пишат буквално ден – два преди да бъдат снимани.

Екранните половинки на д-р Генадиев и д-р Василев – Биляна и Наталия – няма да се върнат в сериала.

kliuki.ws

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.