Home » Горещо » Наско заби ново гадже: Мария Илиева е минало
Наско заби ново гадже

Наско заби ново гадже: Мария Илиева е минало

Победителят от последния сезон на „ВИП Брадър” Атанас Колев има ново гадже. Самият той потвърди новината, че е влюбен и щастлив, но отказа да сподели коя е жената до него, научи  365novini.

След като спечели риалити формата, Наско не може да се оплаче от липсата на фенки. Музикантът обаче е категоричен, че не се възползва от славата си и няма краткотрайни афери.

„Моята глава не може лесно да бъде завъртяна. Знам какво искам от живота, затова и дълго съм бил сам”, разказва Наско. Негови приятели издават, че приятелката му се казва Симона и е модел от Варна.

Двамата дори имат общи снимки в социалната мрежа, но засега не признават отношенията си, пише „България днес“.

През годините певецът бе обект на много клюки заради аферата с Мария Илиева. Самата изпълнителка никога не е коментирала връзката им, но той признава, че са били заедно известно време.

Илиева дори го продуцираше, но изтри записите му и забрани да се излъчват, като заяви, че не са спазени уговорки между двамата, пише „България днес”.

„Публично никога не съм говорила за този казус. Атанас беше в „Стерео стая” и по моя преценка, както и на колеги продуценти, той беше изключително добре развиван и продуциран професионално.

В един момент не бяха спазени уговорки, а професионалната отговорност се разми и изчезна. Това създаде немалко проблеми на компанията и ние счетохме, че направената инвестиция в тези проекти няма как да бъде върната, след като вече не работим заедно. И е абсолютно ненужна”, коментира преди време Илиева.

Тя така и не потвърди връзката помежду им, но самият Колев е категоричен, че такава определено е имало.

„Мария Илиева е минало. Нищо повече няма да кажа, защото имам нов живот”, признава Наско.

марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.