Home » Зодии » Наш астролог направи страховито предсказание за декември
астролог направи предсказание за декември

Наш астролог направи страховито предсказание за декември

Една нова и висока приливна вълна наближава България. Тя носи със себе си нови надежди и очаквания, нова вяра и нов дух, както и изобилие от нови възможности. Движена е от планетата Юпитер, създаваща стратегиите и големите перспективи за бъдещето. Това разкри известният астролог, езотерик, кабалист, писател Николай Радев – Алдебаран, научи 365novini.

„А на 2.12.2019 година Юпитер ще навлезе в небесния сектор, който управлява България, наречен Козирог. И после цяла година ще минава през него. Ала не е само това: началният момент, когато пресича 0° на Козирог (ингресия), ще остави трайна следа в „небесния софтуер“ и ще оказва влияние през всичките следващи 12 години. Както вече се е е случвало много пъти досега“, пише той в сайта си tayni.net.

„Нека най-напред да се върнем малко повече време назад. На 26.10.1877г., в 1:30 часа след полунощ, Юпитер пак е пресякъл 0° на Козирог. И какво се вижда на картата от онзи момент, с координатите на София – вляво? Уран (свобода) е на самия АСЦ, в тригон с Юпитер (вяра, надежди) и в съвпад с Южен възел (минало).

А както всички знаем, на 3 март следващата 1878 идва краят на Руско-турската освободителна война и България става свободна (Уран)“, обяснява астрологът.

„През следващите 12 години (1877-1889) българите се връщат към елементи от своето по-далечно минало (Южен възел) и с много вяра и надежди тръгват към своето бъдеще (Юпитер). Сиреч, на тази карта може да се види почти всичко най-важно. Както за Освобождението, така и за начина, по който е станало, а и за много още неща след него. Като на длан“, добавя той.

„Преди 12 години, на 18.12.2007 година, в 22:12 часа българско време, Юпитер пак е прекрачил в Козирог. Да погледнем сега и астро-картата от този момент – вляво! Какво виждаме на нея? Юпитер е на 0° от Козирог, в съвпад със Слънце (свръх-големи очаквания) и с Меркурий (свръх много говорене) идващи главно с влизането на България в Европейския съюз. Но така също – и съвпад с Плутон (свръх-много тайни дела)“, разказва авторът на книгите „Колелото на живота“, „Космически календар“, „Древният код 681“.

„Свръх-многото тайни дела (Плутон-Юпитер) притежават свойството да унищожават свръх-големите надежди и очаквания. Особено ако има и опозиция на Марс, както е в случая. Така след първоначалната еуфория и много говорене (Слънце, Меркурий, Юпитер), дойде ред и на Плутон, който още продължава да минава през Козирог. И големите надежди и очаквания (Юпитер) лека полека започнаха да окапват като есенни листа“, обяснява той.

„Всичко това обхвана целия свят, главно в сферите на властта и управлението (Козирог) на всички нива, на духовните и морални устои и съдебни системи (Юпитер). Така обществено-политическите и бизнес върховете (Козирог, Юпитер) по света разочароваха милиарди. Защото бяха обхванати от корупция и от тайни, задкулисни и ожесточени битки за власт, пари и надмощие (стелиум Плутон-Юпитер-Слънце-Меркурий срещу Марс в опозиция)“, добавя астрологът.

„Големите пари (Плутон) се превърнаха в новия Бог (Плутон-Юпитер) на човечеството. Тези битки скоро се разпростряха и между държавите. Понякога те прерастваха в жестоки войни (Марс-Плутон). Случваше се войните да имат религиозни (Юпитер-Марс-Плутон) мотиви, но най-често миришеха на нефт и газ (Плутон), на много пари (Плутон) и бяха продиктувани от нова и бясна надпревара във въоръжаването (Марс-Плутон)“, обяснява той.

“В по-голямата част на Балканите, обаче, включително и България, понеже тези територии се управляват пряко от Козирог, те засегнаха не само върховете, но и низините, т.е. повечето хора. Особено онези, които вдъхват най-голямо доверие и предизвикват най-много нови надежди (Юпитер). Така много качествени хора от Балканите и по света, силно разочаровани, напуснаха своите родни страни и тръгнаха да си търсят късмета надалече“, коментира езотерикът.

„Да погледнем сега и най-новата карта от предстоящата ингресия на Юпитер в Козирог – вляво, което означава, че сега ще става обратното – точно такива хора (носители на юпитерианското) ще започнат да се връщат. На картата Юпитер отново е на 0° от Козирог. Само, че заедно с него (съвпад) този път е само Венера. Ще рече: очертава се доста по-различен 12 годишен период от предходния“, подчерта той.

„В него много планове и надежди за бъдещето по света и у нас имат голям шанс да се осъществят благодарение на вярата и на волята за градивност на хората. Предстои и връщане към позабравен морал и традиционни ценности (Венера и Юпитер в Козирог, съвпад с Южен възел) засилване на духовните устои въз основа на тези ценности. Например, по отношение любовта и брака (Венера-Юпитер)“, добавя астрологът.

„Уран (свобода) е в Телец тригон към Юпитер (вяра, дух). Или: духът, който твори и носи много нови надежди и нова вяра ще бъде, така да се каже, освободен и много хора ще се почувстват крилати. Ще има и засилване на планинския (Юпитер-Уран) туризъм. Ще бъдат направени открития в природни и други науки, те ще дадат нов тласък на икономиките“, прогнозира той.

Според него откритията ще са най вече в IT сектора и там, където хората са по-тясно свързани с природата и природното, особено на Балканите. Той очаква нова вълна за изява на праведност, на чувство за чест и достойнство, широко използване на IT технологиите при провеждане на избори и за обществен контрол дейността на тези, които управляват.

Ще се стигне и до голямо обновление в закони и съдебни системи, до обединяване на стари и нови духовни учения, засилване на духовни интереси, до сътрудничество между нови и стари науки за точно прогнозиране и за постигане на пределна яснота. Очаква се развитие на общодостъпен и частен въздушно-земен транспорт, нова парадигма за сътрудничество и единство между свободата (Уран) и духа (Юпитер).

„Сатурн, диспозитор на Юпитер и Венера – на трон в Козирог, ще е в съвпад с Плутон. Затоа големи задкулисни играчи ще бъдат трайно изолирани в тесни, ограничени пространства. Ще има контрол над ниските страсти, засилен контрол над тайните служби, армията и други силови структури“, твърди астрологът.

Според него ще се наблюдава и тенденции към нов, глобален контрол над въоръженията, законови забрани за генни експерименти върху хора и за хирургични интервенции за промяна на пола…

Заради транзитът на Юпитер през Козирог пък ще има голямо обновление по управленските структури на всички нива – и по света, и у нас – с добре образовани, позитивно настроени и креативни хора.

„Много от тези хора ще идват отдалече – връщащи се емигранти или чужденци, които обичат страната, в която отиват. Всички те бързо ще печелят доверие и ще бъдат генератори на ценни идеи“, твърди Алдебаран.

Ще сме свидетели и на засилен интерес на такива хора към работа, инвестиция, предприемаческа дейност, туризъм у нас. Много търсени ще станат някои имоти в планински и полупланински райони. Астрологът прогнозира и рязко увеличаване на чуждестранните инвестиции в България и на Балканите, нови перспективи и пред земеделието и селския бизнес, законодателно улесняване и финансово подпомагане на най-ценните и оригинални проекти.

Но освен ингресията на Юпитер в Козирог, за по-малко от година предстои да стартират още три важни цикъла на най-високо ниво – Сатурн-Плутон (през януари 2020 година) с продължителност 33 години, Юпитер-Плутон (през април 2020-та) с продължителност 13 години и през декември 2020-та – Юпитер-Сатурн, с продължителност 20 години.

Като първите два ще са от Козирог (България, Балканите) или в периферията, наречена Балкани, ще има стълпотворение на хора отдалече, обясни астрологът.

„Там ще бъде показан важен пример, който ще постави в центъра този регион. В същото време всеки от тези цикли има отношение към някаква сфера от живота, а заедно всички, плюс стартиралия преди две години цикъл от ингресията на Сатурн в Козирог, както и още няколко цикъла сглобяват „пъзела“ на голямата истина“, добавя той.

„Такава голяма наситеност на основни небесни влияния, каквато предстои, рядко се случва. А това предполага и приближаване към най-важни и исторически повратни земни събития, в които Балканите и България ще имат основна роля“, пише Алдебаран в сайта си.

„И накрая едно краткосрочно предупреждение: наближава нов пик на едно продължително, напрегнато влияние (Плутон-Луна), което вече предизвика доста катастрофи по пътищата у нас (и не само). То въздействаше върху психиката, имунитета и здравето на хора и животни“, разказва той.

„Например епидемиите по кози и свине у нас две поредни години идваха главно от него. Така, че в предстоящия сезон есен-зима има опасност в страната ни да избухне нова опасна епидемия, този път по хората. Да речем – от нов щам грип“, предупреждава астрологът.

Опасността е най-голяма при по-рязко застудяване и най-вече – през втората половина на декември 2019-та и януари 2020-та.

„Ето защо отрано е нужно да се вземат изпреварващи мерки за засилване на имунитета. Например чрез редовна употреба на билкови чайове, фрешове и витамин С.

За същото време препоръчително е да се избягва шофиране при негативни външни условия и напрегнато психическо състояние! Да се избягва и пътуване до страни и региони около Персийския залив. Така че всичко ще бъде наред, ако се действа умно, отговорно и с вяра“, добавя Николай Радев.

Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.