Home » Живот » Астролог: Петък 13 – ти не е фатален, а е късметлийски ден заради Венера и Юпитер
Петък 13 - ти не е фатален а е късметлийски

Астролог: Петък 13 – ти не е фатален, а е късметлийски ден заради Венера и Юпитер

Интуицията се засилва заради съвпада на пълната Луна с Нептун, но ставаме и лесно раними, предупреждава Венета Матева, научи 365novini.

Петък 13 – ти е, но в това няма нищо фатално. Денят се свързва с Венера, а тази планета олицетворява любовта и хармонията. Числото 13 пък в нумерологията не е лошо, защото единица се свързва с планетата Марс и със Слънце, което е силно, а тройката се свързва с планетата на късмета Юпитер. Това каза в сутрешния блок на БНТ астрологът Венета Матева.

Това означава, че числото 13 не е лошо и хората, родени на тази дата, притежават силен нрав, добави тя.

Днес хората по другите географски ширини ще станат свидетели на една специална Луна – жътвената. Тя ще изгрее по време на страховития за мнозина петък 13-ти. Оказва се, че това съвпадение се случва веднъж на 20 години.

Хубавата новина за България е, че жътвената Луна ще настъпи утре в 7:35 часа и няма да съвпадне с петък 13-ти, уточни Матева.

„Пълнолунието е интересен процес, защото Земята се намира между Слънцето и Луната. Тогава живите същества много силно усещат влиянието на двете небесни тела. Влиянието е на индивидуално ниво, засяга различни планети от картата на човека“, добави тя.

„Луната се казва жътвена, защото пълнолунието се случва в знака Риба и засяга и Дева. В този период се оценява това, което сме направили и посели като дейности от април досега. Тогава се случват новолунията и пълнолунията в Овен и тъй като той е кардинален знак в зодиака, се смята, че тогава човек е посаждал лични неща, които е мечтал да постигне в живота си“, обясни астрологът.

Знакът Дева пък се свързва с практичните неща, с това да сме отговорни към задълженията, които имаме, добави тя.

На пълнолуние Луната е извървяла половината от пътя си и сега трябва да се обмисли какво се прави излишно и да се продължи с по-празна „кошница“ и с повече нови възможности, изтъкна Матева.

„Тъй като пълнолунието се случва на 21 градуса в Риби, пряко ще бъде най-силно усетено от представителите на втората декада – водни и земни знаци. Това са Дева, Козирог и Телец, Риба, Рак и Скорпион. Тъй като има положителни аспекти към тези хора със слънца, разположени в тези декади, те ще усетят най-силно пълнолунието“, добави тя.

„Пълнолунието се свързва с напрежение. Тогава нашата енергия ескалира и тя е най-силна, защото биоритмите ни са на най-ниско ниво. В това време е хубаво да релаксираме, да се замислим за нещата, с които се занимаваме. Диетите, когато луната намалява, са най-ефективни. В дните до неделя е хубаво да се занимаваме с неща, които ни носят спокойствие“, съветва астрологът.

„Нептун е навлязла в Риби и ще остане там още 4 години. Пълнолунието се случва, когато Луната е в съвпад с тази планета и това ще изостри нашата чувствителност. Ще сме по-изнервени, но интуицията се засилва. Ставаме обаче и по-раними. Затова не обръщайте толкова голямо внимание на нещата, които ви се случват!“, каза още Венета Матева.

flagman

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.