Home » България » Направиха пациентите на маймуни в МВР болница
МВР болница

Направиха пациентите на маймуни в МВР болница

Медицинските екипи в МВР болница побъркаха пациентите си, научи 365novini.

Рано тази сутрин хирургичното отделение в столичното лечебно заведение беше изпразнено, а 90% от хората в него бяха изписани.

Никой не е дал обяснение защо това се случва, но хора с ампутирани крайници и тразлични операции трябвало да бъдат спешно изписани. През това време охраната не допускала никакви външни лица в сградата.

Десетките граждани били преместени в урологията, а останалите пациенти, които според медицинския състав не са били в толкова лошо общо състояние, били отпратени у дома.

„Никой нищо не каза – просто ни изписаха и това е. А някои от нас трябва още време да престоят в болницата. Това ни дойде като гръм от ясно небе – без обяснение, без нищо. Ей, така, за минути стана всичко“, коментираха пред Lupa.bg пациенти, на които им било казано, че в домашни условия ще трябва да се вливат системи, а връзката с медиците да бъде по телефон.

„Представяте ли си, ако стане нещо и трябва да се реагира спешно? Едва ли на всеки роднините, с които живее, могат да реагират адекватно, ако се наложи. Ако трябва да идва ленейка с екип по спешност, тогава става страшно! Като нищо някой от пациентите, изписани по-рано и без видима необходимост, може да си умре като нищо!“, сподели все още притеснен пред нашата медия друг пациент на хирургията на МВР болница.

В ранния следобед станало чудо! Пациентите, които били вече в други отделения, както и тези, които били спешно изписани, били привикани отново, за да бъдат… настанени в болницата. И пак в същото отделение.

„правят ни на маймуни! Някои от нас са постоянно на системи, други с катетри, в инвалидни колички. Може ли всичко това да се мести през няколко часа по етажите и по улиците на София?!“, попита пациент.

Впоследствие се оказа, че всичко е било заради нарочна проверка на отделението в МВР болница, в която явно има какво да се прикрива.

лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.