Home » Горещо » Нана Гладуиш изглежда фантастично на плажа – ето я по бански (Снимка):
Нана Гладуиш изглежда фантастично на плажа – ето я по бански (Снимка):

Нана Гладуиш изглежда фантастично на плажа – ето я по бански (Снимка):

Една от най-силните жени у нас, Нана Гладуиш, успя да пребори рака два пъти и се наслаждава на живота с пълни шепи. Това поне показват снимките в Инстаграм-профила ѝ.

В момента чаровницата е на заслужена ваканция в Испания и се показа в топ-форма от един от най-красивите плажове в Европа. 47-годишната водеща на „Съдебен спор“ изглежда пълна с енергия в Плая де Болоня в Испания.

Гладуиш и съпругът й са неуморни пътешественици, а преди ковид пандемията те обичаха да прекарват летата в САЩ. Сега обаче са избрали южна Европа за ваканцията си.

Нана Гладуиш на плажаСлед като на два пъти бе диагностицирана с рак, телевизионерката не спря да работи, както и да помага на свои другарки по съдба във фондацията си „Една от осем“. В началото на годината тя изкара и Ковид, при това без да пие хапчета.

Нана е привърженик на ваксинацията и се боцна с „Пфайзер“, пише „Хотнюз“.

„Досега винаги съм се доверявала на медицината, затова и предприех тази стъпка. Иначе хората много съдят. Ако кажеш, че си се имунизирал, ти казват колко си проста. Ако споделиш, че няма да го направиш, пак са недоволни. Няма угодия. Но всеки има право на мнение, няма нужда от обиди“.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.