Home » Живот » Най-плодовитата жена в света е на 39 и има 44 деца /СНИМКИ/
Най-плодовитата жена в света е на 39 и има 44 деца

Най-плодовитата жена в света е на 39 и има 44 деца /СНИМКИ/

Как се сдобих с такова голямо семейство? Казвам се Марион Набатанци. Имам особено семейство, състоящо се от 23 сина и 21 дъщери.

Шест деца са починали по време на раждането. Имах трагично детство.

Бях едва на 13 години, родителите ми ме продадоха на човек, който беше с 27 години по-възрастен. За съжаление, тази ситуация не е необичайна, когато младите момичета се продават на възрастни мъже. Най-тъжното е, че те ни третират като сексуален обект, а не като партньор в живота.

Малко след сватбата се родиха моите първородни близнаци. На следващата година родих тризнаци, а след това – четиризнаци.

На 38 години вече имах 44 деца. През целия си живот съм родила шест близнаци, четири тризнаци, шест четиризнаци и само две от децата ми са родени по едно.

Както повечето семейства в Уганда, икономическото ни положение беше критично. Съпругът ми никога не е участвал в отглеждането на децата. Нещо повече, той се отнасяше с мен с лошо, а отговорността за децата беше напълно поставена върху раменете ми. Трябва да работя усилено, за да подкрепям семейството си.

Всеки ден, за да изхранвам цялото си голямо семейство, ми трябваха поне 10 килограма царевица, 7 килограма боб и 4 килограма захар. За балансирано хранене не може да се говори – най-важното е да се хранят и оцелеят.

Пожелавам на децата си по-добра съдба, въпреки всичките трудности, аз наистина се надявам, че моите деца ще могат да получат образование и необходимите основни умения.

Те искат да станат адвокати, лекари и учители. Искам всичките им мечти да се сбъднат и съдбата ми да не ги споходи. Знам, че децата са дар от Бога и моят дълг е да се грижа за тях като за съкровища. Затова правя всичко възможно за тях.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.