Home » Свят » Многодетен татко намери хитър начин да разхожда децата си, но го поругаха жестоко:
Многодетен татко намери хитър начин да разхожда децата си но го поругаха жестоко:

Многодетен татко намери хитър начин да разхожда децата си, но го поругаха жестоко:

Баща на пет деца предизвика разгорещен дебат, след като сподели видео в Instagram, показващо как разхожда децата си на каишка.

Въпреки че родителят използват каишки, за да гарантира, че децата няма да избягат или се изгубят, хората остро го осъдиха.

Видеото показва как Джордан Дрискел държи в ръцете си 5 каишки, свързани с колани, носени от 5-годишните му деца.

баща с деца на каишка

„Хората ме съдят, защото използвам каишки на децата си. Елате да извървите една миля в моите обувки“, написа бащата, чието видео бързо стана вирусно в социалните мрежи.

„Ако имах толкова деца, щях да направя същото“, „С 5 деца това е необходимо. Вие сте отговорен родител“, „След като 2-годишното ми дете се опита да избяга на улицата, ние също използваме каишка“, „Явно е, че безопасността на децата ви е приоритет, браво татко!“, пишат одобрителите на използване на каишки.

Много повече обаче са тези, които не приемат този метод и директно казват на Джордан, че третира децата като животни.

„Да не сте ги взели от улицата?“, „Те са хора, не кучета. Научете ги как да се държат на улицата”, „По-лесно щеше да е, ако нямахте толкова много деца”, „Ще ги обучавате ли следващия път да теглят шейна?”, са част от коментарите.

Джордан обясни пред „Today“, че децата му са любопитни и обичат да тичат и да изследват. Каишките, казва той, помагат на него и съпругата му „да запазят спокойствието и здравия си разум“.

Твоят коментар

About Natali Slavcheva

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.