Home » Живот » Млада жена се самоуби, след като прегледа телефона на приятеля си
Млада жена се самоуби

Млада жена се самоуби, след като прегледа телефона на приятеля си

Млада жена се самоуби, след като намери изображения на тормоз над деца в мобилния телефон на гаджето си, научи 365novini

Служителката на H&M Лидия Робъртс, 21-годишна, се почувствала „отвратена и наранена“, след като намерила снимките във втори телефон, принадлежащ на бизнесмена Адам Уелс.

Тя била „отвратена“ при мисълта, че Уелс се въртял около нейната млада племенница и племенник, разказа разследването.

Двойката започнала да спори, когато госпожица Робъртс се конфронтирала с него заради снимките и той я намерил обесена в дома им в Радклиф, Голям Манчестър, когато се върнал от вечеря с приятели.

Уелс, директор на компания за козметични продукти, по-късно бил принуден да подпише регистъра на сексуалните нарушители за пет години за притежание на неприлични фотографии на деца.

Млада жена се самоуби

Мис Робъртс имала предишна история на опити за самоубийство и й били предписани лекарства за депресия.

Двамата с Уелс били във връзка от две години.

Трагедията е станала на 10 юни 2017 г., след като тя е открила снимките в уебсайт, базиран в Русия, докато той е бил на работа.

Записвайки заключението за самоубийство, местният шериф Зак Голомбек каза на изслушването в Манчестър: „Адам и Лидия си отговавряхме на текстови съобщения по време на 9 юни, когато Лидия беше у дома, а Адам беше на работа през по-големия период от деня и по-късно с приятели и колеги.

Уелс се появи в Магистърския съд на Манчестър през юли 2018 г., обвинен в притежание на 31 неприлични фотографии на деца.

Той беше осъден на 12-месечна подписка, получи заповед да извърши 150 часа неплатена работа и да заплати такса жертва в размер на 85 паунда.

В изявление майката на мис Робърт Мишел казва: „Лидия живееше с Адам Уелс и бяха в отношения две години от 2015 до 2017 година.

„На 9 юни Лидия намерила втори телефон на Адамс и открила, че съдържа неподходящи изображения на млади момичета от уебсайт в Русия.

„Лидия се почувствала нарушена, наранена и отвратена от това, което намери – още повече при мисълта, че Адам е с младата си племенница и племенник.

„Чувствам, че той я накара да вземе решение да направи това, което направи.

„Адам Уелс беше в съда юли 2018 г. и срещу мего е повдигнато обвинение за притежание на неприлични образи на деца и е вписан в регистъра на нарушителите на сексуални престъпления.

„Като семейство ние сме опустошени от загубата на красивата ни дъщеря и за това никога няма да му простим.

„Според нас сега ни остават повече въпроси без отговор и се надяваме един ден да разберем истината.“

Блиц

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.