Home » Живот » Мъж се събуди от клинична смърт и разказа за отвъдния свят и среща със Спасителя
Мъж се събуди от клинична смърт и разказа за отвъдния свят

Мъж се събуди от клинична смърт и разказа за отвъдния свят и среща със Спасителя

Мъж разката за личния си опит от живота след смъртта. Той добави, че е видял Исус Христос в отвъдния живот.

Мъжът се представя като Дан Филпот. Той доказва на всички, че има доста ясен спомен как е срещнал Спасителя, след като е претърпял инфаркт. Такова невероятно събитие се случило през 2009 г., съобщава сайтът на Фондацията за Изследване на Преживявания Близки до Смъртта NDERF.

Мъжът бил откаран в болницата в Денвър, Колорадо, и след оказване на първа помощ лекарите издали доклад за неговата клинична смърт. След като Дан претърпял сърдечен удар, той се пренесъл в подземния свят, където изчакал своя ред да отиде на небето. След като човекът дошъл на себе си, той веднага започнал да говори за това, което го очаквало от другата страна.

Той се обърнал към Фондацията за Изследване на Преживявания Близки до Смъртта и им разказал своята история. Дан добавил, че през цялото време, когато е бил в състояние на клинична смърт, е чувствал пълна свобода, невероятна любов към всичко и мир. Той видял Исус да стои пред него и да разговаря с някой друг човек.

Този човек не бил християнин и тогава, в този момент, подобна възможност му била предоставена от Спасителя.

Дан казал още, че нямал абсолютно никакво желание да се връща обратно, но скоро се събудил отново в болнична стая. Човекът помни много подробности от досега си със смъртта. В същото време експертите отбелязват, че това не би могло да се случи под въздействието на наркотици и затова, най-вероятно, Дан наистина е посетил портите на Рая.

В момента Дан описва преживяванията си на собствения си блог Fixedhearts.blogspot.com.

Превод: БЛИЦ

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.