Водещите новини
Home » Свят » Мъж се ожени за дъщеря си след любовен триъгълник с полусестра ѝ
Мъж се ожени за дъщеря си след любовен триъгълник с полусестра ѝ

Мъж се ожени за дъщеря си след любовен триъгълник с полусестра ѝ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Мъж, който се ожени за собствената си дъщеря и бе арестуван за кръвосмешение, бе осъден тези дни, след като се призна за виновен в по-леко обвинение.

В съдебните документи пише, че Травис Фийлдгроув, на 40 години, се е оженил за дъщеря си, 22-годишната Саманта Киршнер, в Сейнт Пол през октомври миналата година.

В съдебната зала бяха чути доказателства, според които Фийлдгроув и Киршнер са знаели, че са имали кръвна връзка помежду си преди да интимничат. Двамата също са знаели, че са били обект на разследване преди да сключат брак.

„Доказателствата, довели до ареста, показват, че Фийлдгроув и Киршнер са знаели за биологичната връзка помежду им, но въпреки нея, са били интимни, и че са сключили брак по спешност в окръг Адамс, след като са научили, че са разследвани“, заявиха от полицията. Двойката се срещнала, когато Киршнер била само на 17, когато майка ѝ разкрила, че Фийлдгроув е истинският ѝ баща.

Според New York Daily News, двамата установили нормална връзка баща-дъщеря, след което обаче се впуснали, по думите на следователите, „в мръсна секс афера“.

Полусестрата на Киршнер също е харесвала Фийлдгроув и, както пише в съдебните документи, е „започнала ревниво съревнование“ между двете млади жени. Фийлдгроув е твърдял пред следователите, че той няма биологична връзка с Киршнер, но ДНК тест е доказал, че двамата са баща и дъщеря.

Фийлдгроув първоначално е бил обвинен в престъпно кръвосмешение, но вместо това бе обвинен в опит за кръвосмешение миналата седмица в съда в окръг Адамс в американския щат Небраска.

Наказанието за опит за кръвосмешение е до две години лишаване от свобода. Очаква се бащата любовник да си чуе присъдата през идния месец. Той вече е осъден на лишаване от свобода за две години по други подобни обвинения.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.