Водещите новини
Home » България » Николай Марков размаза Доган и ДПС: Те изобретиха схемата, по която мафията превзе държавата!
Николай Марков размаза Доган и ДПС: Те изобретиха схемата

Николай Марков размаза Доган и ДПС: Те изобретиха схемата, по която мафията превзе държавата!

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Когато (винаги временно) Турция и Русия си другаруват, за България настават много тежки времена

ДПС групировката е утробата, от която се роди маститият бизнесмен на прехода Илия Павлов и неговата огромна бизнес империя Мултигруп. Така стана възможна схемата на мафията – държава в държавата. Тази същата групировка роди и Делян Пеевски – лицето, което зае мястото на убития Илия Павлов.

Роди се нова държава в държавата.

Така коментира във фейсбук профила си бившият офицер от НСО Николай Марков последните събития около ДПС. Той иронизира безбройните коментари за появяването на Ахмед Доган и на турския президент Ердоган на екран на Десетата конференция на ДПС.

Нарича Доган дребен и зависим човек.

Нека не забравяме, че Ахмед Доган е школуван в някогашната Държавна сигурност. Но по-страшно звучи един друг коментар на Марков коментар. А именно:

По една оформила се напоследък ос между Москва-Анкара-София-Берлин се чуват едни специфични шумове.

Близостта между Русия и Турция

винаги е била временна. Но когато се е случвало такова разбирателство за България са настъпвали много тежки времена, коментира Марков.

Демокрацията е власт на народа, а не бюрократичната всевластност и безнаказаност на Бойко Борисов и хунтата му Ако някой нарушава правилата в държавата България, това не съм аз, казва бившият офицер от Националната служба за охрана Николай Марков. Лоялен съм безкрайно в морален смисъл.

Това е в сравнение с тяхната тотална алчност за трупане на пари, придружена от страст за погазване на основни човешки права. Не искам да бъда управляван, наставляван и „спасяван“ от хора, които отдавна трябваше да лежат в затвора.

Никой няма право да се разпорежда, дори временно с правата ви, без да сте му дали личното си съгласие. Ако обаче мълчаливо му ги давате, не се сърдете за последиците. Такива неминуемо ще последват. В европейския парламент и в ЕК доминира Европейската народна партия. Там членуват и представителите на най-мутренската българска партия – ГЕРБ.

Какво можем да очакваме от Европа, след като тя си затваря очите за престъпленията на управляващите, само и само да не изгуби бройка при гласуването? Сами трябва да изринем кочината. Можем. Спомнете си съединението на България – всички велики сили са били против него.

Успяхме ли? Успяхме.

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.