Водещите новини
Home » България » Николай Марков размаза Доган и ДПС: Те изобретиха схемата, по която мафията превзе държавата!
Николай Марков размаза Доган и ДПС: Те изобретиха схемата

Николай Марков размаза Доган и ДПС: Те изобретиха схемата, по която мафията превзе държавата!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Когато (винаги временно) Турция и Русия си другаруват, за България настават много тежки времена

ДПС групировката е утробата, от която се роди маститият бизнесмен на прехода Илия Павлов и неговата огромна бизнес империя Мултигруп. Така стана възможна схемата на мафията – държава в държавата. Тази същата групировка роди и Делян Пеевски – лицето, което зае мястото на убития Илия Павлов.

Роди се нова държава в държавата.

Така коментира във фейсбук профила си бившият офицер от НСО Николай Марков последните събития около ДПС. Той иронизира безбройните коментари за появяването на Ахмед Доган и на турския президент Ердоган на екран на Десетата конференция на ДПС.

Нарича Доган дребен и зависим човек.

Нека не забравяме, че Ахмед Доган е школуван в някогашната Държавна сигурност. Но по-страшно звучи един друг коментар на Марков коментар. А именно:

По една оформила се напоследък ос между Москва-Анкара-София-Берлин се чуват едни специфични шумове.

Близостта между Русия и Турция

винаги е била временна. Но когато се е случвало такова разбирателство за България са настъпвали много тежки времена, коментира Марков.

Демокрацията е власт на народа, а не бюрократичната всевластност и безнаказаност на Бойко Борисов и хунтата му Ако някой нарушава правилата в държавата България, това не съм аз, казва бившият офицер от Националната служба за охрана Николай Марков. Лоялен съм безкрайно в морален смисъл.

Това е в сравнение с тяхната тотална алчност за трупане на пари, придружена от страст за погазване на основни човешки права. Не искам да бъда управляван, наставляван и „спасяван“ от хора, които отдавна трябваше да лежат в затвора.

Никой няма право да се разпорежда, дори временно с правата ви, без да сте му дали личното си съгласие. Ако обаче мълчаливо му ги давате, не се сърдете за последиците. Такива неминуемо ще последват. В европейския парламент и в ЕК доминира Европейската народна партия. Там членуват и представителите на най-мутренската българска партия – ГЕРБ.

Какво можем да очакваме от Европа, след като тя си затваря очите за престъпленията на управляващите, само и само да не изгуби бройка при гласуването? Сами трябва да изринем кочината. Можем. Спомнете си съединението на България – всички велики сили са били против него.

Успяхме ли? Успяхме.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.