Водещите новини
Home » Живот » Мая Илиева брои 5 милиона евро за къща в Барселона и последен модел „Майбах“
Мая Илиева брои 5 милиона евро за къща в Барселона

Мая Илиева брои 5 милиона евро за къща в Барселона и последен модел „Майбах“

Мая Илиева е станала тихомълков собственичка на впечатляващо имение в столицата на Каталуния – Барселона, за което е броила 4 милиона евро, научи 365novini

Къщата на вдовицата на Георги Илиев е разположена в един от най-баровските квартали – в района Сантс Монтжуик, в близост до олимпийското селище, построено за лятната олимпиада през 1992 г.

Запознати разкриват, че Илиева е собственичка на къщата от пет години. Преди нея имотът бил притежание на украински милионер, който е бил в управата на испанския футболен клуб „Алавес“, твърди седмичник.

„Мая купи имението заради децата си, които учат в Барселона. Тя отскача почти всяка седмица до Испания, но не се е установила за постоянно на Иберийския полуостров, тъй като бизнесът и приятелите й са в България“, разкриват близки до вдовицата на Георги Илиев.

Година преди босът на ВИС-2 да бъде застрелян от снайперист, той и съпругата му Мая осиновиха две момиченца – Андреа и Криста, които сега са в тийнейджърска възраст. Малко след смъртта на Главния, одовялата Мая осинови и момче, което кръсти на убития си съпруг. Днес и трите деца учат в частно училище – пансион в Барселона. Казват, че наследниците на Мая Илиева говорят по-добре испански и английски, отколкото български език.

Андреа, Криста и Георги прекарват малко време в България, прибират се всяко лято за по около месец, идват и за коледните и новогодишните празници.

Другата новина около вдовицата на Илиев също е свързана със скъпа придобивка. Само преди около месец Мая броила 1 милион лева за последен модел „Мерцедес Майбах“, твърди още изданието. Тежкарската лимузина е решена в класическия черен цвят и замени в автопарка й предния модел на престижната немска марка.

ПИК

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.