Home » Здраве » Масаж на пръстите за справяне с болката в гърба и шията
Масаж на пръстите за справяне с болката в гърба и шията

Масаж на пръстите за справяне с болката в гърба и шията

Масаж на пръстите – ефикасен трик за справяне с болката

Можете ли да си представите, че само като разтриете пръстите си, можете да се отървете от някои здравословни проблеми? Трудно е да се повярва, нали? Но това е вярно и е невероятно.

Палецът е свързан с дробовете и сърцето ви. Разтривайки палеца, можете веднага да изчистите белите си дробове и да се отървете от задух.

Безименен пръст – този пръст е свързан със стомаха и храносмилателната система. Той помага за лечение на запек и други храносмилателни проблеми.

Показалец – този пръст е свързан директно с червата и стомаха. Разтриването на показалеца облекчава диарията.

Среден пръст – страдате ли от нарушения на съня? Разтривайки средния си пръст, можете да се отървете от този проблем.

Кутре – този пръст помага да се осигури правилния поток на кръв в тялото. Помага при мигрена и мускулна болка в шията. Просто трябва да разтриете кутрето, за да облекчите болката.

Длани – пляскането или разтриването с длани помага да защитите физическото си здраве. Дланите са свързани с различните нервни окончания в тялото ни и по този начин ни помагат да останем здрави.

Обратната страна на ръцете. Невероятно е, че можете да излекувате заболявания на гърба, като просто изтриете обратната страна на ръцете си една в друга. Този метод е много ефективен за облекчаване на болката.

Наистина невероятно е, че с обикновен масаж на пръстите можете да се справите с болката в тялото по естествен и бърз начин. Опитайте още днес!

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!