Водещите новини
Home » Здраве » Масаж на пръстите за справяне с болката в гърба и шията
Масаж на пръстите за справяне с болката в гърба и шията

Масаж на пръстите за справяне с болката в гърба и шията

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Масаж на пръстите – ефикасен трик за справяне с болката

Можете ли да си представите, че само като разтриете пръстите си, можете да се отървете от някои здравословни проблеми? Трудно е да се повярва, нали? Но това е вярно и е невероятно.

Палецът е свързан с дробовете и сърцето ви. Разтривайки палеца, можете веднага да изчистите белите си дробове и да се отървете от задух.

Безименен пръст – този пръст е свързан със стомаха и храносмилателната система. Той помага за лечение на запек и други храносмилателни проблеми.

Показалец – този пръст е свързан директно с червата и стомаха. Разтриването на показалеца облекчава диарията.

Среден пръст – страдате ли от нарушения на съня? Разтривайки средния си пръст, можете да се отървете от този проблем.

Кутре – този пръст помага да се осигури правилния поток на кръв в тялото. Помага при мигрена и мускулна болка в шията. Просто трябва да разтриете кутрето, за да облекчите болката.

Длани – пляскането или разтриването с длани помага да защитите физическото си здраве. Дланите са свързани с различните нервни окончания в тялото ни и по този начин ни помагат да останем здрави.

Обратната страна на ръцете. Невероятно е, че можете да излекувате заболявания на гърба, като просто изтриете обратната страна на ръцете си една в друга. Този метод е много ефективен за облекчаване на болката.

Наистина невероятно е, че с обикновен масаж на пръстите можете да се справите с болката в тялото по естествен и бърз начин. Опитайте още днес!

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook