Home » Топ новини » Мартин Карбовски към кандидата за президент Герджиков: Какво мислиш за мебелите и нощните шкафчета на Борисов?
Мартин Карбовски към кандидата за президент Герджиков: Какво мислиш за мебелите и нощните шкафчета на Борисов?

Мартин Карбовски към кандидата за президент Герджиков: Какво мислиш за мебелите и нощните шкафчета на Борисов?

„Имаме така наречените интелектуалци, които продължават да копаят дълбоко и продължават да тормозят политиците. Оттук нататък искам да попитам проф. Анастас Герджиков – какво мисли за мебелите, нощните шкафчета на Бойко Борисов.

Ако не отговори на въпроса за мебелите на Борисов, това означава, че е разпродаден човек, който очевидно не вярва в корупцията на партията, която го е отгледала.

“Това каза журналистът Мартин Карбовски пред БНР.

Според него „най -големият проблем е липсата на гръбнак“, а „най -големият проблем на Герджиков е, че той е конформист“. Борисов разпределя ресурси по селата, в компаниите, инвестира в кметове и техните близки, това е основата София да бъде друг свят, добави Карбовски.

„Нямаме алтернатива. Всеки играе за себе си … Харвард е синдром на спасителя, всеки път, когато искаме нещо ново, да ни хване окото, да го изплакнем, а след това да го изхвърлим. Това е пластмасова политика. Използваме леген, по-леко го изхвърляме, защото има нова китайска или американска компания за политически басейни, предлагаща все повече и повече, но те не са нов вид, те са същите усукани и тракащи неща.“

Журналистът също подчерта:

„Нуждаем се от нова политическа система. Това, което се случи през последните 12 години, го имаме благодарение на Мути. Ангела Меркел създаде това, което се случи у нас, сега тя се пенсионира, сега остава Борисов да се пенсионира. Ще продължим да имаме проблеми с инфраструктурата, с пари, с инфлация, с недовършени енергийни мощности „.

Карбовски коментира, че „няма ново лице в тази политическа банда“.

„Най -големият грях на Борисов е, че той създаде проклетата публичност … Който има мнение, се удря в главата с много тежки обувки.“

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.