Home » Горещо » Мариана Попова отново изригна: Обществото ни е болно, при първа възможност се махам от тук!
Мариана Попова отново изригна: Обществото ни е болно при първа възможност се махам от тук!

Мариана Попова отново изригна: Обществото ни е болно, при първа възможност се махам от тук!

„При първа възможност мисля, че време да се махаме от това място, на което живее едно болно общество“ – коментира в ефира на bTV желанието си да напусне България, след като се излекува от COVID-19, певицата Мариана Попова.

Тя и дъщеря й се заразиха с коронавирус, а гневен пост на певицата по повод обществени мероприятия с много публика предизвикаха разнопосочни мнения.

„Тя си направи антигенен тест в къщи. Когато откри, че има ковид, аз пътувах.

Тя остана вкъщи, а голямото дете така и не се прибра там от училище. Аз пък съм по приятели на гости. Мариана я няма в официалните регистри на РЗИ, макар че от там знаят – толкова жълти медии писаха за случая.“ – споделя съпругът й Веселин Плачков.

Едно от заглавията на статия по повода гласи – „Мариана Попова с COVID, мъжът ù в НДК за номинацията на Радев за втори мандат“. Актьорът коментира написаното така:

„Не съм бил в контакт с нея, защото се върнах от път. На събитието имаше пунктове, на които се правеха лабораторни тестове. Ако имаше и най-малки признаци да съм болен, нямаше да ме пуснат. Всички присъстващи бяхме чисти. Комуникацията там си беше като в нормално време.“

Мариана Попова провокира обществен дебат, след като публикува в профила си гневен коментар, в който хвърли до известна степен вината за заболяването си върху Лили Иванова, „Левски“ и ЦСКА, заради концертите и мачовете, на които се е събирала публика извън допустимото според мерките.

„Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора на България – „Левски“ и ЦСКА, също и на всички антиваксъри и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с Ковид. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и навсякъде. Бясна съм.“ – гласеше написаното.

„Обърнах се към всички, които не спазват ясните правила, което е несправедливо спрямо всички, които ги спазват. Една от тях съм аз. Затова отложих турнето си за пролетта – защото не искам да пея пред 50% от публиката. Не смятам, че такива големи артисти са закъсали финансово или за внимание от публиката. Ставаше въпрос за спазване на правила. Каквито и закони да има в България, те не се спазват, защото българинът е бунтар.“ – коментира тя поста си.

„Той беше прочетен неправилно. Ако си достатъчно хитър и правиш такива гафове, поне не си пускай такива скандални снимки. Това е неуважение и към публиката, и към колегите ти.“ – допълни певицата.

Нейният последен концерт е бил в Античния театър на Бургас, при 50% присъствие на публиката. Изпълнителката не знае откъде и как се е заразила. Тя е на мнение, че е редно хората превантивно да се тестват.

„Ваксината е личен избор. Разсъждавам и чета много по темата, но си признавам, че ме е страх да се ваксинирам.“

Съпругът й Веселин Плачков също не е ваксиниран.

„Аз го изкарах много рано един път, втори път явно го бях минал, защото имам много антитела. За момента не смятам да се ваксинирам. Докато мога да не вкарвам химикал в себе си, бих го направил. Но в момента, в който нямам антитела, единствената защита е ваксината и заставам зад ваксинацията.“

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.