Home » България » Мартин избягал от затвора заради пари: Първоначалната версия за бягството на Мартин бе, че приятелката му изневерявала
Мартин избягал от затвора заради пари

Мартин избягал от затвора заради пари: Първоначалната версия за бягството на Мартин бе, че приятелката му изневерявала

Приятелката на пандизчията Мартин Пенчев Шахънски, който избяга от затворническото общежитие в Смолян на 21 октомври и бе заловен след два дни издирване, изхарчила личните му спестявания, научи 365novini.

Това накарало бандитът да изчезне от превъзпитателната институция, за да си търси парите, съобщи за Lupa.bg служител на Министерство на правосъдието.

Първоначалната версия за бягството на Мартин бе, че приятелката му изневерявала и той отишъл при нея да й държи сметка. Оказа се, че Мартин пак бил при нея, само че не заради друг мъж в живота й, а заради изчезнали пари.

Източникът на Lupa.bg разкри, че на Мартин изобщо не му е било трудно да офейка от общежитието в Смолян. То се пази от един надзирател и няма камери, които да наблюдават затворниците. Въпрос на добра воля е лишените от свобода да останат, за да излежат присъдите си.

Пазачът, който бил на смяна, когато Мартин изчезнал, засега няма да бъде наказан. Ако все пак получи порицание, неговите колеги ще го защитят с протест, тъй като от години служителите повтарят, че числеността им е малка и не могат да опазят толкова много затворници.

Лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.