Водещите новини
Home » Топ новини » Къде е правосъдието и защо полицията мълчи: Стана ясно къде се покри избягалият затворник Мартин
избягалият затворник Мартин

Къде е правосъдието и защо полицията мълчи: Стана ясно къде се покри избягалият затворник Мартин

Продължава издирването на 18-годишния Мартин Пенчев Шахънски, който избяга от затворническо общежитие от отворен тип в Смолян, научи 365novini.

Шахънски изтърпява присъда за кражба от 2 години и 9 месеца в затворническото общежитие. Той е висок 186 см, с нормално телосложение, кестенява коса, продълговато лице, правилен нос, кафяви очи и татуировки с надписи на ръцете. Няма данни да проявява агресия. По случая е образувано досъдебно производство.

Гражданите, които имат допълнителна информация за издирвания или са го забелязали, могат да сигнализират на тел.112, или в най-близкото Районно управление на МВР. Анонимността им е гарантирана.

избягалият затворник Мартин

18-годишният затворник Мартин Пенчев Шахънски най-вероятно е отишъл да държи сметка на свое гадже, че му изневерява, съобщи служител на Министерство на правосъдието.

„Май чул, че гаджето му тръгнало с негов приятел и полудял. Той е осъден на 2 години и не си струва да си навлича неприятности”, коментира нашият източник.

Бивш затворник разказа пред Lupa.bg, че не е трудно да се избяга от общежитието в Смолян. Охраната е малобройна, а камери няма. Обикновено един охранител е на смяна, което е крайно недостатъчно за опазването на пандизчиите.

Източник: Блиц

Твоят коментар
Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!