Home » Топ новини » Къде е правосъдието и защо полицията мълчи: Стана ясно къде се покри избягалият затворник Мартин
избягалият затворник Мартин

Къде е правосъдието и защо полицията мълчи: Стана ясно къде се покри избягалият затворник Мартин

Продължава издирването на 18-годишния Мартин Пенчев Шахънски, който избяга от затворническо общежитие от отворен тип в Смолян, научи 365novini.

Шахънски изтърпява присъда за кражба от 2 години и 9 месеца в затворническото общежитие. Той е висок 186 см, с нормално телосложение, кестенява коса, продълговато лице, правилен нос, кафяви очи и татуировки с надписи на ръцете. Няма данни да проявява агресия. По случая е образувано досъдебно производство.

Гражданите, които имат допълнителна информация за издирвания или са го забелязали, могат да сигнализират на тел.112, или в най-близкото Районно управление на МВР. Анонимността им е гарантирана.

избягалият затворник Мартин

18-годишният затворник Мартин Пенчев Шахънски най-вероятно е отишъл да държи сметка на свое гадже, че му изневерява, съобщи служител на Министерство на правосъдието.

„Май чул, че гаджето му тръгнало с негов приятел и полудял. Той е осъден на 2 години и не си струва да си навлича неприятности”, коментира нашият източник.

Бивш затворник разказа пред Lupa.bg, че не е трудно да се избяга от общежитието в Смолян. Охраната е малобройна, а камери няма. Обикновено един охранител е на смяна, което е крайно недостатъчно за опазването на пандизчиите.

Източник: Блиц

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.