Home » Живот » Мариана Векилска палува с прозрачна рокля в нощен бар
Мариана Векилска палува

Мариана Векилска палува с прозрачна рокля в нощен бар

Мариана Векилска се завърна за кратко в България от Брюксел, за да подкрепи кампанията на бившите си работодатели бТВ „Да изчистим България“, научи 365novini.

Покрай ангажиментите си, ТВ звездата намери време и да разпусне с нощен живот. Ексводещата бе забелязана да вилнее в малките часове на нощта в клуб за музика и танци на „Сан Стефано“, придружавана от своята сестра Деси.

За среднощната си забава Мариана бе подбрала доста смел тоалет – полупрозрачна бежова рокля, която разкриваше и най-малките подробности от фигурата й. Визията й не останала незабелязана от мъжкото присъствие в заведението. И в късните часове на нощта Векилска се впуснала в диви танци с непознат за нея мъж, разказват очевидци.

45-годишната журналистка сложила в джоб младите момичета с купонджийското си настроение.

Най-любопитното е, че след среднощните запои журналистката се прибирала не къде да е, а в апартамента, в който живее бившият й мъж Симо и сина им Момчил. В свое скорошно интервю радиоводещият призна, че именно свободолюбивият нрав на Мариана е причина за раздялата им.

Докато той предпочитал семейния уют и не обичал шумотевиците, то Векилска все имала нужда да се забавлява.

„Водехме паралелни животи, докато уж бяхме заедно“, коментира Симо. Който разбрал, че нещата отиват към раздяла, когато в последното им лято заедно Мариана духнала за къмпинг „Градина“ сама, с приятели, без да се съобрази с него, предават от Ретро.

хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.