Home » Горещо » Истината лъсна: Мариана Векилска заряза кариерата в Брюксел
Мариана Векилска заряза кариерата в Брюксел

Истината лъсна: Мариана Векилска заряза кариерата в Брюксел

Ако някой мисли, че Мариана Векилска се труди над европейското въздухоплаване, каквато работа тя обяви, че започва, напускайки преди време Би Ти Ви, дълбоко се лъже, научи 365novini.

Бившата тв звезда се похвали, че се е отдала на спортния риболов. И не, тя не хвърля въдица в някой белгийски водоем, а едва на няколко километра от родната си София – край село Драганово. Там бившата водеща се радва на тишината, спокойствието и няколко патици, които се плацикат във водата.

Какво става с кариерата ѝ в Европейския съюз, сигурно само тя и шепа отбрани нейни приближени знаят, пише Уикенд.

Припомняме, че бившата ТВ водеща Мариана Векилска сама е поискала синът й Момчил да живее с баща си Симеон Колев, вместо с нея, разбра HotArena.

Това призна самата тя в ТВ интервю. Доскоро мнозина смятаха, че момчето е заживяло при татко си след като майка му замина за Брюксел. Истината обаче е различна. Преди две години Мариана решава да сложи край на връзката си с радиоводещия. Двамата са женени от 2004 година, но отношенията им в брака в последните години не вървят.

„Променихме се. В един момент детето ни поотрасна и ние се разминахме в интересите си, в забавленията, в начина си на почивка. Аз се върнах към къмпингите с весели компании. Той предпочиташе друг тип живот“, разказва Векилска. По това време майка й се разболява тежко и непрестанно обикалят по лекари.

За жалост в началото на 2017 година майка й си отива от този свят. Тежкият момент обаче не успял да сплоти Мариана и Симо. И те се отчуждили още повече. След множество разговори бившата водеща си събира багажа и се изнася от семейното жилище. Тя обаче стяга само своя куфар, защото решава да остави сина си при татко му.

„В този период прецених, че Симо е по-адекватният родител от двама ни. Постъпих като истински мъж – станах, изнесох се от собствения си апартамент и оставих там сина си и Симо.“, признава тя.

И до днес двамата живеят в апартамента, който е собственост на Векилска. Куриозното е, че когато се връща в България, тя също отсяда там. Колев продължава да се грижи и за дъщерята на Мариана Габи, която е от първия й брак с футболиста Георги Донков. Момичето учи в Маастрихт, но редовно се чува по телефона със Симо.

Макар да не го признава, е видно, че радиоводещият още обича Мариана и се надява двамата да се съберат. „Тя е като вятъра, влиза в стаята, обръща всичко, разхвърля всички листа по земята, внася свеж въздух, но после си отива и трябва да затвориш вратата“, обяснява емоционално той. Симо е категоричен, че не е готов за нова връзка и сега просто функционира. Животът си без Мариана описва като безвкусен.

За разлика от него, тя се радва на раздялата и е непреклонна в решението си. Тя дори напусна работата си в бТВ, за да стартира нова кариера в Брюксел и се надява един ден синът й да отиде при нея. Засега обаче момчето предпочита да стои при баща си, предава Галерия.

Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.