Водещите новини
Home » България » Майната ви, майната ти и на теб Мутафчийски …
Майната ви майната ти и на теб Мутафчийски …

Майната ви, майната ти и на теб Мутафчийски …

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Кво става с ВМА, бе? От курсант и до скоро не съм ползвал друга болница в България …

Преди две години за последно когато ми осигураха апартамент за мен и съпругата ми, като зам. командир на бригада и офицер от Външно военно разузнаване!

Миналата година отидох след сериозна трамва с счупена ключица и раменна кост на три места, но чиновничка от рецепцията не ме допусна до контролен преглед при специалист, въпреки представените от мен документи за дългогодишна служба в МО и представени от мен документи за инвалидност 96% от трамви получени по време на службата ми в България и чужбина по време на „Студената война“ и след това…

Тази чиновничка от рецепцията ми заяви с откровено отвращение, че трябва да платя огромна сума, въпреки, че и представих документи за висока степен на инвалидност!

Та къде, в коя болница искат пари на инвалид? Никъде … Освен това аз не съм ползвал никога друга болница освен ВМА като български офицер, вече полковник от запаса! Срамота …

Никога повече няма да стъпя, ако ми се наложи в тази търговска централа носеща още името ВМА за срам на българското войнство! Майната ви, майната ти и на теб Мутафчийски … Режи си апандесити както те помня от контингента в Афганистан – не ставаш за нищо, ставаш само да плашиш българите за да угодиш на Вожда-диктатор БМБ и не се появявай повече по всички медии, некадърник и смешник!

Полковник-инж. Кирил Стаменов.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.