Home » Горещо » Майката на Николета: Искам да се ожени за Ники след кризата
Майката на Николета

Майката на Николета: Искам да се ожени за Ники след кризата

Николета и Ники Михайлов да се оженят, след като мине кризата, се надява майката на Николета – Ердина Лозанова, научи 365novini.

„Дали искам Николета да се ожени за Ники? Разбира се, че искам, но това не зависи от мен, а от тях. Да ми се обичат децата и да им се радвам. Другото все някак ще се оправи“, сподели Еридина.

Според нея дъщерите и внуците са най-важното в живота й. „Никога не ме оставят. Ето и Николета когато й е най-тъжно, се допитва до мен. Дава, й сили. Другата ми дъщеря Велина също. Двамата с баща им Киро много им се радваме“, споделя Еридина.

„Не ме е страх от вируса, продавам си в хранителния магазин в село Караджово. В момента при мен е другата ми дъщеря Велина. Всички много се пазим, но да са живи и здрави младите, нашето – каквото дойде”, коментира положението със заразата майката на Николета.

56-годишната жена е жалостива и продават в селото почти на версия в тези тежки времена. Опитва се да помогне с каквото може. Бабата на Николета също се пази и почти не излиза. Съвсем скоро семейство отпразнувало рождения ден на Велина, но тихо и скромно, пише „България Днес“.

хотарена

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!