Home » Горещо » Майката на Николета: Искам да се ожени за Ники след кризата
Майката на Николета

Майката на Николета: Искам да се ожени за Ники след кризата

Николета и Ники Михайлов да се оженят, след като мине кризата, се надява майката на Николета – Ердина Лозанова, научи 365novini.

„Дали искам Николета да се ожени за Ники? Разбира се, че искам, но това не зависи от мен, а от тях. Да ми се обичат децата и да им се радвам. Другото все някак ще се оправи“, сподели Еридина.

Според нея дъщерите и внуците са най-важното в живота й. „Никога не ме оставят. Ето и Николета когато й е най-тъжно, се допитва до мен. Дава, й сили. Другата ми дъщеря Велина също. Двамата с баща им Киро много им се радваме“, споделя Еридина.

„Не ме е страх от вируса, продавам си в хранителния магазин в село Караджово. В момента при мен е другата ми дъщеря Велина. Всички много се пазим, но да са живи и здрави младите, нашето – каквото дойде”, коментира положението със заразата майката на Николета.

56-годишната жена е жалостива и продават в селото почти на версия в тези тежки времена. Опитва се да помогне с каквото може. Бабата на Николета също се пази и почти не излиза. Съвсем скоро семейство отпразнувало рождения ден на Велина, но тихо и скромно, пише „България Днес“.

хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.