Home » Горещо » Маги Халваджиян разкри подробности от кухнята на „Маскираният певец“
Маги Халваджиян разкри подробности

Маги Халваджиян разкри подробности от кухнята на „Маскираният певец“

Маги Халваджиян вярва, че „Маскираният певец“ ще се радва на голям успех, научи 365novini.

Маги Халваджиян разкри подробности от кухнята на „Маскираният певец“. Той гостува при Гала в „На кафе“ заедно с първия отпаднал участник от шоуто – Иван Звездев. Кулинарят и Халваджиян споделиха впечатленията и очакванията си от предстоящата музикална надпревара.

„Още когато започнахме да правим шоуто ни предупредуха, че за хората, скрити в маските, ще бъде трудно. Костюмите са тежки (един от тях е над 100 кг.), а участниците трябва да се научат да се движат с тях, да гледат и да пеят. Много съм доволен от старта на „Маскираният певец“. Идеята за предаването е уникална и смятам, че ще се радва на голям успех“, сподели Маги Халваджиян.

„Утре ни очакват нови осем уникални маски и известни личности скрити зад тях. В края на шоуто тази събота ще падне втората маска. Зрителите на практика гласуват за героя, който харесват, за този, който за тях стои най-добре на сцената и искат да го видят отново в следващото шоу. В някои маски има поставени по три микрофона. В американската версия на шоуто, всичко се случва на запис и се монтира.

Когато панелът даде някакво предположение кой е зад маската – се показват съответните снимки. Ние обаче измислихме технология, която буквално взриви мрежата. Предоставихме на панела таблети и в момента, в който на някой детектив му хрумне предположение за това кой се крие зад маската, той пише името ми на таблета.

По този начин се осъществява и връзката с апаратната, в която има база данни на хиляди лица. След първото предаване хората се усъмниха, че има нещо нагласено в шоуто заради светкавичната поява на екрана на кадър с предполагаемата звезда, скрита зад маската. Затова ми се искаше да обясня механизма на работа в шоуто.

Сигурност

Получихме похвала и за нивото на сигурност, защото наистина е изключително сериозно и професионално издържано. Всички отпаднали маски имат специално място в бекстейджа и след като участниците в тях бъдат разкрити, те се излагат в нашата почетна зала“, разкри продуцентът на новото музикално шоу, пише nova.bg.

Иван Звездев пък споделя, че синът му веднага го е познал. „Близките ми веднага са ме познали. Даже синът ми казал на жена ми: „А, тате го дават по телевизията!“. Тя му отвърнала, че е невъзможно, защото тате е отишъл на дипломатическа вечеря (както бях излъгал). Не съм казвал на никого за участието си в шоуто. Дори жена ми малко ми се поразсърди. Най-сложното ми беше пеенето на живо, но пък маската ме скриваше и това много ми помогна“, каза Звездев.

kliuki.ws

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.