Home » Горещо » Люси Иларионов подкара дърт мерцедес СНИМКИ
Люси Иларионов подкара дърт мерцедес

Люси Иларионов подкара дърт мерцедес СНИМКИ

Людмил Иларионов – Люси кара дърт мерцедес, с който страда от тежкия трафик в София, научи 365novini.

Режисьорът зад повечето успешни клипове на фолк- и поппевците се чудеше и маеше къде да намести очукания „звяр” на пъпа на София – ул. „Цар Иван Асен ІІ” № 51, където има офис чалга монополистът „Пайнер”.

През това време половинката му – прелестната Ани Хоанг, почукваше нервно с маникюра по чисто новия си айфон 11, изнервена до полуда.

След няколко неуспешни проби Люси успя да паркира раздрънканата си лимузина и двамата с Ани поеха по задачи.

Последно актьорът-режисьор влезе в устата на медиите с поредното си ошишкване. Люси е на път да изгуби битката с килограмите, защото си е върнал голяма част от загубените благодарение на медицината сланинки, написа „Уикенд”.

Преди четири години Иларионов прие драстична крачка към свалянето на килограмите в стремежа си да се опази здрав. Той трудно се движеше и си докара куп сериозни болести заради наднорменото си тегло.

Люси Иларионов подкара дърт мерцедес

Затова хвана самолета за съседна Турция и акостира в елитна клиника, за да се подложи на спешна операция. В болницата хирурзите изрязаха голяма част от стомаха му.

След като премина и курс на рехабилитация, той се върна в родината. Вследствие на интервенцията Люси Иларионов не можеше да приема големи количества храна и отслабна драстично, и скоростно.

Операцията струваше на режисьора 10 000 евро и поне в началото имаше невероятен ефект. В един момент Люси достигна заветните 90 килограма, но от рязкото отслабване кожата му увисна като на старец. В последно време обаче Иларионов отново покачил габаритите си и чукнал 120 килограма.

Люси Иларионов подкара дърт мерцедес Люси Иларионов подкара дърт мерцедес

Лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.