Home » Живот » Адвокат завлече с $9000 Мая на Магапаса: Певецът има ново семейство в Чикаго, а тя е съседка на Андре Агаси в Лас Вегас
Адвокат завлече с $9000 Мая на Магапаса

Адвокат завлече с $9000 Мая на Магапаса: Певецът има ново семейство в Чикаго, а тя е съседка на Андре Агаси в Лас Вегас

Адвокат е завлякъл с 9000 долара нежната половинка от легендарното фолксемейство Мая и Магапаса, разкри самата тя, научи  365novini

Парите са му платени, за да легализира пребиваването на дъщеря им Кристиана в САЩ, но юристът ги взима, без свърши нищо. След три години борба, Мая намира втори адвокат, който се оказва много добър и успява да уреди нещата е кратък срок и издейства статут за постоянно пребиваващ на Кристиана.

В момента Кристиана е вече на 21 години. Учи втора година наказателно право. Остават й пет години до дипломирането заедно със стажа и квалификациите, пише „Телеграф“.

Мая решава да сподели и истината за отношенията си с баща й:

„За тези, които се интересуват от личния ми живот, ще кажа, че с Магапаса сме разделени отдавна, но поддържаме добри отношения в името на Кристиана. Той живее в Чикаго, има семейство, искрено се надявам да е щастлив. Във Вегас живея с дъщеря си и кучето ни, малко чихуахуа“, разказва Мая.

Мая няма мъж до себе си, но не й липсват предложения. Просто критериите са й много високи.

„Занимавам се и работя различни неща в Щатите, живея в Лас Вегас. Кварталът, в който живея сега, е много добър. Една от малкото зелени площи във Вегас е наблизо, има една градинка, в която разхождаме кучето. В близост живеят много богати и известни хора, може би най-голямата звезда сред тях е тенис легендата Андре Агаси. Той живее на съседната улица, през няколко сгради“, разказва Мая.

Певицата е успяла да си освободи 2 месеца, които да прекара в България, които изтичат точно днес.

hotarena

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.