Home » Живот » Любов ли бе, да го опишеш: 71-годишна се омъжи за 17-годишната си истинска любов /СНИМКИ/
71-годишна се омъжи за 17-годишната си истинска любов

Любов ли бе, да го опишеш: 71-годишна се омъжи за 17-годишната си истинска любов /СНИМКИ/

Какво мислите за истинската любов, независимо от възрастовата разлика?

Всеки ден виждаме примери около нас – по-възрастен мъж, лудо влюбен в младата си половинка. Обратният вариант, на възрастна дама с по-млад мъж, е по-рядко срещан, но също не е изключение. Дали в случая се касае за истински чувства или материален интерес? Днешната история на 365 Новини е именно за такава връзка – а вие преценете реална ли е любовта в случая:

Когато скърбящата пенсионерка Алмеда Ерел от Севиервил, Тенеси, си вземала последно сбогом със сина си, последното нещо, което очаквала, било да намери любов.

След зашеметяващ триседмичен романс, тя и Гари Хардуик, който бил на 17 години по време на запознанството им (сега е на 18), и който преди това са се срещал със 77-годишна жена, се оженили на сватбена церемония, която струвала само $ 200 и шест дни подготовка.

Сега необичайната двойка живее в къщата на Алмеда, заедно с един от внуците ѝ, който е три години по-възрастен от новия ѝ съпруг.

разлика във възрастта

“Не търсех млад мъж, но Гари просто се появи”, казва Алмеда, която работи като асистент в супермаркет.

– “Веднага осъзнах, че той е единственият.” Сега жената е много по-щастлива, отколкото когато след смъртта на съпруга си преживяла и смъртта на най-големия си син Робърт, който починал от инфаркт на 45-годишна възраст.

брачна двойка

“Бях омъжена  за първия си съпруг, Доналд, 43 години, и когато той почина през 2013 г. от усложненията на диабета, след като прекара седем месеца в болницата, останах сама”, казва Алмеда. – Отидох на работа в Уолмарт обляна в сълзи, а колегите ми попитаха какво ми се е случило.

Подсъзнателно търсела сродна душа. Жената трябвало да понесе и смъртта на сина си Робърт. „Той постоянно имаше здравословни проблеми след инцидент в младостта си.

Но когато съпругата му Лиза се обади и каза, че е мъртъв, това беше удар за мен. За мен беше много трудно – спомня си Алмеда.

възрастна жена с млад мъж

Гари, чиято страст към жените на възраст започнала, когато се влюбил в учителката си на осемгодишна възраст, казва, че и той преживял труден период. Мъжът бил нещастен в отношенията със 77-годишната си бивша любовница. – “Постоянно се карахме”.

“Бях депресиран и търсех изход” – казва мъжът. Тогава Лиза, леля му, го поканила на погребението на съпруга й Робърт.

възрастна булка

Алмеда казва: „Забелязах този млад мъж с очарователна усмивка по време на молитвата и си помислих:“ Уау, ето го. ” Стоеше на другия край на църквата, но аз продължих да го гледам. Това беше лъч светлина през тъмнината на скръбта”.

“После, когато накрая излязох навън, той дойде и ми изказа съболезнования. Ние нямахме много време, но това беше достатъчно”.

женен за по-възрастна жнеа

През следващите няколко месеца тя постоянно мислела за Гари.

Но жената не разбрала, че чувствата са взаимни, и веднага щом скъсал с любовницата си, Гари отишъл при леля си Лиза, за да признае чувствата си към Алмеда. – “Беше любов от пръв поглед за мен. Тя имаше най-красивите, сини очи”.

“Когато казах на Лиза, че ми харесва Алмеда, тя отговори, че и тя ме харесва и че ще ни помогне да се сближим” – спомня си Гари.

женен за възрастна жена

Скоро след това Лиза ги поканила на семейна вечеря в най-близката пицария за рождения ден на деветгодишната й дъщеря Евелин.

Гари и Алмеда седнали един до друг и между тях отново пламнала искрата на любовта.

– “Той беше същият, какъвто го помнех. Тази усмивка, добър поглед, и двамата бяхме твърде нервни, за да ядем, и в един момент той падна от стола” – спомня си жената. „Говорихме за всичко в продължение на няколко часа и открихме, че имаме много общо помежду си, например, любов към кънтри музиката и италианската кухня“, казва Гари, който наскоро написа книга за живота си, наречена „Това съм аз“.

двойка на дивана

Но Алмеда трябвало да му зададе още един въпрос. Тя си спомня: „Просто го изстрелях:“ Виж, аз съм на 71, а ти на 17.

“Прекалено ли съм стара за теб?” – Той ми стисна ръката, усмихна се и отговори: – “Възрастта е само цифра”. Същата вечер, когато се върнали у Лиза, Гари я изненадал с букет от червени рози и подарък под формата на гривна за рождения ѝ ден, който бил няколко дни по-рано.

После се целунали за пръв път, седнали на пейка под луната.

– “Отново се почувствах като тийнейджър” – усмихва се Алмеда.

женен за баба

Оттогава двамата се срещат всеки ден и получават одобрението на повечето от техните приятели и роднини, включително майката на Гари, Тами, и баба му Каролин, която е на възрастта на Алмеда.

Две седмици след първата среща жената не се поколебала и за секунда, когато Гари ѝ направил предложение за брак. Шест дни по-късно, Алмеда облякла сватбена рокля, взета от братовчедка ѝ, и се оженили в градината срещу къщата на Лиза, където била първата им целувка.

В първата брачна нощ те за първи път се любили. – “Беше чудесно, по-добре от най-смелите ми фантазии. Тя наистина е жената от моите мечти и физическият аспект на нашите взаимоотношения е най-добрият” – признава Гари.

Алмеда казва, че това време е било и най-доброто за нея. “Никога не съм чувствала такава връзка”, казва тя.

необичайна двойка

След сватбата Гари прави татуировки с имената на двамата на гърдите си и сега двойката живее в къща с пет спални, собственост на Алмеда, заедно с дъщеря ѝ ДиАна и внуците си Аарон и Индиана.

Той казва: „Алмеда е толкова млада по сърце, че възрастта никога не ни е притеснявала”.

“Просто знам, че Бог отговори на молитвите ми в деня, в който я срещнах.” Алмеда добавя: “Разбрах, че ако наистина обичаш някого, няма значение кой какво мисли за това.”

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.