Home » Горещо » Ексклузивно! Вижте снимки от тайната сватба на ген. Радев и Десислава
Вижте снимки от тайната сватба на ген. Радев и Десислава

Ексклузивно! Вижте снимки от тайната сватба на ген. Радев и Десислава

Специална дата за Румен Радев и съпругата му Десислава е 12 август. На същия ден преди четири години двамата сключиха официален брак, а мястото, където избраха да се врекат във вечна вярност, не бе толкова романтично.

Вместо сватба край морския бряг или ритуал в тържествената зала на бул. „Витоша“, Радев и Деси по необясними причини подписаха в общината в Студентски град.

На церемонията по встъпването им в граждански брак тогава присъствали само кумовете им и общинската служителка, която водила ритуала. Булката Десислава не носела официална рокля с дантели, шифони и камъни, защото веднъж вече е имала традиционна сватба с бившия си мъж и настоящ депутат от БСП Георги Свиленски.

Радев също има опит със сватбарството, а едно време с първата му съпруга Гинка, с която вече са разведени, се оженили според всички традиции.

Четири години след сватбата си Радев и Деси не пропускат да отбележат символично романтичната за тях дата. Макар да дава вид на Желязна лейди, Десислава всъщност обичала да изненадва мъжа си с мили жестове.

Преди време самата тя сподели, че с президента имали негласна уговорка да не си подаряват скъпи вещи, а изживявания или предмети със сантиментална стойност. Първата дама е превърнала нетрадиционните подаръци в своя запазена марка, пише retro.bg.

За различни поводи тя вече е изненадвала Радев с рафтинг по река Струма, спускане с въжета в Дяволското гърло, архивен брой на научното списание „Нешънъл Джиографик“ от неговия месец и година на раждане.

Обичайно личните си празници президентът и жена му отбелязват на романтични вечери в любимите им ресторанти в столицата, по морето или пък в друг град, в зависимост дали той има официални посещения или работни срещи.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.