Home » Горещо » Луна попиля Борисов: Целуваше европейски з@дници и разпродаде България на безценица!
Луна попиля Борисов: Целуваше европейски з@дници и разпродаде България на безценица!

Луна попиля Борисов: Целуваше европейски з@дници и разпродаде България на безценица!

Дори Луна звучи сериозно, говорейки за абсурдите на бившите управници и особено Бойко Борисов!

„Години наред Бойко Борисов и всички останали наши политици се кланяха и целуваха европейски и американски з@дници, разпродавайки България на безценица.

Нашата страна, която трябва да се ръководи от хора лидери, държавници. Хора, които ще поставят на първо място националните интереси, а не своите и на Запада“.

Да, това са думи на Луна, която се кандидатира за президент. И макар че в повечето от телевизионните си и медийни изяви чалга дивата звучи смешно и нелепо (според мнозина от потребителите в мрежата), не можем да не й признаем, че тук е напълно права.

От 365 Новини припомняме, че преди няколко години, когато Луна се изживяваше като принцесата на Биг Брадър, точно тя поиска да се омъжи за Бойко Борисов, но мераците й останаха без отговор от страна на тогавашният премиер.

Луна и Бойко БорисовСега тя очевидно иска да се бори със зъби и нокти в президентската надпревара и показа, че може би има място там.

„Кога България е била на първо място за политиците ни?! Разграбиха всичко, а ето че Бойко Борисов дори не се оттегля. Най-безсрамно иска да управлява, тоест да краде – още и още. Същото се отнася за хората около него и изобщо за целия ни парламент. Срамота!

Драпат да приемат еврото. Какво евро, когато народът едва крета и свързва двата края?! Първата задача на управленците е да повишат жизнения стандарт на българите, тогава да ни дрънкат за еврото“, категорична е Луна.

Певицата и кандидат за президент е убедена, че държавата ни трябва да поддържа добри и партньорски отношения, както със Запада, така и с Русия и Турция. Но винаги и на първо място да следи за собствените си интереси.

Източник: Портал 21

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.