Home » Здраве » Лимонадата за отслабване на д-р Неделя Щонова – рецептата, която преобърна живота ѝ:
Лимонадата за отслабване на д-р Неделя Щонова

Лимонадата за отслабване на д-р Неделя Щонова – рецептата, която преобърна живота ѝ:

Д-р Неделя Щонова е едно от любимите ни телевизионни лица – красива, интелигентна, нежна и лъчезарна.

Телевизионната докторка има не един и двама фенове, които удивява с прекрасната си фигура и неподправения чар. Д-р Щонова обича да споделя с почитатели някои от здравословните си рецепти – не е тайна, че за да има това страхотно тяло, хубавата лекарка е положила много усилия.

От години тя тренира здраво във фитнеса и има здравословен хранителен режим, разбра 365 Новини. Не пие, не пуши и избягва всичко, което може да докара токсини в организма ѝ. Една от рецептите ѝ обаче се оказва нейният щастлив обрат в живота.

Става дума за  лимонада за отслабване , която д-р Неделя Щонова сама е изобретила и която после става популярен метод за сваляне на килограми. За приготвянето ѝ необходими са вода, лимони и мед. Интересното е, че напитката може да се използва и като самостоятелен метод за отслабване , и като част от някаква диета.

лимонада домашна

Лимонадата за отслабване на д-р Неделя Щонова

В 1.5 л. вода се изцеждат 7 лимона. После се сипват 70 гр. течен мед и всичко се загрява на бавен огън. Не бива да се допуска обаче напитката да стане вряла. Само леко се затопля, за да може медът по-добре да се разтвори в течността. След това престоява за 24 часа на някое хладно място и е готова за консумация.

Д-р Неделя Щонова е пиела от тази лимонада за отслабване в продължение на години. Разбира се, правела е и паузи, но ефектът все още е виден. В момента това е една от нашите най-красиви лекарки, което е с помощта на специалната напитка.

д-р Щонова

Дозата, която е препоръчително да се консумира на ден, се състои в цялата напитка.

Ако приемем, че човек е буден средно 16 часа в денонощието, то трябва за това време да изпие цялата лимонада. Може да се раздели на порции за през няколко часа. Препоръчително е през първите два дни организмът да се захранва само с плодове и зеленчуци, освен с лимонадата.

Свалянето на килограми не е лесна задача, но не е и непосилна, стига да изпълнявате стриктно всичко, което сте си поставили за цел.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.