Home » Живот » ЛИЧНА ДРАМА: Искам да се разведа, но мъжът ми ме заплашва, че ще превърне живота ми в ад
ЛИЧНА ДРАМА: Искам да се разведа но мъжът ми ме заплашва

ЛИЧНА ДРАМА: Искам да се разведа, но мъжът ми ме заплашва, че ще превърне живота ми в ад

Омъжена съм от 10 години. Не сключих брак по любов и съпругът ми знаеше за това, още преди да подпишем.

След като се роди дъщеря ни, излязох в отпуск по майчинство и само мъжът ми работеше. От този момент всичко се промени в нашето семейство – той се почувства силен и започна да ме обвинява във всички смъртни грехове: носел ме на гърба си, а не усещал от моя страна грижи и любов.

Наистина съпругът ми ме издържаше, но пък не взимаше никакво участие в отглеждането на детето, нито помагаше в домакинството.

Скандалите и кавгите не спряха, и в гнева си няколко пъти му посегнах (но това бяха изключителни случаи, когато търпението ми се изчерпа). После ме накара да работя за него. Въпреки че се стараех да бъда изрядна, той вечно мърмореше и намираше за какво да ме укори. Не издържах и се преместих в друга компания. Тъй като вече бях работеща жена, се наложи да помоля мама да се грижи за дъщеря ми.

И ето че съпругът ми отново намери причини да недоволства: не стига, че съм изкарвала жълти стотинки, а и майка ми живеела у дома.

Обясних му, че семейството ни се разпада, дори предложих да посетим психолог, но той ми отговори, че разполагам с прекалено много време и се занимавам само с глупости. Когато вбесена заявих, че искам развод, мъжът ми ме заплаши, че ще ме изхвърли от апартамента и ще превърне живота ми в ад.

Просто не знам има ли нормален начин да се разбера с този човек

Източник: Лична Драма

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.