Home » Здраве » Лечителят Борис Николов дава ефикасна рецепта за дискова херния
Лечителят Борис Николов

Лечителят Борис Николов дава ефикасна рецепта за дискова херния

Борис Николов препоръчва бабини зъби при дискова херния, видя 365 Новини

Дискова херния е болезнено заболяване, което налага лечение. Известният народен лечител Борис Николов предлага надежден лек за болките, които са породени от сериозната болест с хроничен характер.

През годините той е успял да популяризира билката, която според него може изцяло да се справи със симптомите, с които протича мъчителната дискова херния. Става въпрос за растението бабини зъби.

Класическата терапия, която протича изцяло в домашна обстановка, е изключително надеждна. Приготвената отвара от лековитото растение действа невероятно. Малко е само да се говори, затова трябва да се опита!

Лекът на Николов е повече от успешен

Народният лечител разкрива, че рецептата е действена не само при дискова херния, но и при гонартроза и коксартроза. Говорим за симптоматична терапия, която служи за овладяване на възпалителния процес и евентуалните усложнения от болестите.

Ето и самата рецепта: за най-бърз и впечатляващ ефект се приема прясно набрана и нарязана билка бабини зъби. Ако все пак не може да си я намерите, използвайте такава в сушен вид или закупена от аптека.

Изсушената билка се натрошава или се нарязва на ситно, пише gzona. Нужни са ви 5 супени лъжици за изпълнение на рецептата. Подчертаваме, че закупената от аптека билка носи ефект, но не чак толкова бърз както тази, която е прясна и в свеж вид.

Растението бабини зъби оставете да се вари на слаб огън в 1 л вода. Варете 60 минути и след това оставете да отлежи 24 часа. Накрая прецедете, но внимателно през доков плат или сатенена кърпа.

Прецеждането може да стане и през филтърна хартия. Това е важно, тъй като в отварата не бива да има остатъци от бодлички. Докато не я пиете, съхранявайте отварата си в хладилника.

Схема на прием при дискова херния

Ден първи: пият се 3 с. л. Взимайте ги след хранене. Общо за този ден се падат по 3 с.л. трикратно, приети след всяко от храненията по веднъж.

Ден втори: този ден отново пийте трикратно, но този път по 4 с. л. Изберете си вие – преди или след хранене. Всичко зависи основно от това колко би могъл да носи стомахът ви.

Бъдете внимателни, тъй като е напълно възможно билката да се отрази зле върху него. Ако страдате от болен стомах, по-добре не рискувайте. В такъв случай взимайте лекът преди хранене, но тогава действието му ще пристигне по-бавно.

Ден трети: пийте 3 пъти по 5 лъжици и така до момента, в който отварата свърши. Прави се почивка от 10 дни и ако се налага повтаряте отново описания по-горе курс.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.