Водещите новини
Home » Здраве » Лечебната смес на Бай Димо от Димитровград ви гарантира железен имунитет през цялата година. Ето как се прави:
Лечебната смес на Бай Димо от Димитровград ви гарантира железен имунитет през цялата година. Ето как се прави:

Лечебната смес на Бай Димо от Димитровград ви гарантира железен имунитет през цялата година. Ето как се прави:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Народният лечител бай Димо от Димитровград е известен на мнозина с изпитаните си лечебни смеси и с тази наистина уникална рецепта за здраве, която държи болестите далеч от организма.

Самата рецепта е много простичка и обикновена на пръв поглед. Състои се само от три съставки, които е добре да се приемат всеки ден. Нямат противопоказания, нито странични ефекти.

Бай Димо гарантира, че без лекарства и химични субстанции, тази единствена рецепта за здраве гарантира на човек, че спокойно може да доживее и до сто години. Доц. Желю Димов посъветва да заложим на имплантите и протези: Обясни как може да ни излезе по-изгодно. Темата за поставянето на протези при възрастните хора стана обект на доста внимание през последните …

Неговата лечебна смес се прави от една четвърт лъжичка куркума, смесена с половин лъжичка истински зехтин – добро качество и щипка черен пипер.

Тези съставки се объркват много хубаво, за да се получи еднородна субстанция и се приемат или самостоятелно, или като добавка към различни ястия, салати и прочие.

Бай Димо съветва, че ако приемаме сместа сама по себе си, е добре да поставим в нея и малко вода – на око. Отново бъркаме и после взимаме от нея по една малка лъжичка два или три пъти всеки ден. Добре е това да става на почти празен стомах, а не след ядене.

„Черният пипер в куркумата е задължителен, защото когато двете съставки се смесят, лечебното действие на куркумата става в пъти по-силно. А тя е едно от най-добрите средства да се предпазим от болести и дори от рака, защото тя спира всички възпалителни процеси в тялото ни“, обяснява лечителят.

Тази рецепта за здраве е използвана от много хора и отзивите за нея са повече от чудесни. Трите вълшебни природни съставки са препоръчителни за прием и през зимния сезон, защото държат далеч от нас всички видове вируси и грип.

Не на последно място, комбинацията между черен пипер и куркума е отлично средство за премахване на излишните килограми и поддържане на нормално телесно тегло. Професор Чирков даде съвет, който ще спаси сърцето и ще удължи живота ви с години. Сърдечносъдовите заболявания са водеща причина за заболеваемост и смъртност в света.

Твоят коментар

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.