Водещите новини
Home » Топ новини » Доц. Коларова: Слави много си е повярвал, мисли се за Симеон II
Доц. Коларова: Слави много си е повярвал мисли се за Симеон II

Доц. Коларова: Слави много си е повярвал, мисли се за Симеон II

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Oтказът на Слави Трифонов да оглави някаква листа е продължение на цялата линия на поведението му. Toй май много си е повярвал. Това коментира политологът доц. Румяна Коларова в студиото на bTV. 

„Партията му ни показа, че не може да ръководи парламента. Слави по-скоро повярва на един социолог, който каза, че той е третия ни цар.

Симеон II Сакскобургготски направи същия този ход, и Слави прави – кара ни да се замислим за тази аналогия. Претенциозно е, и е доста смешно, когато един шоумен каже, че няма да се кандидатира за депутат“, подчерта проф. Коларова.

„Има и друг вариант – да се кандидатора за кмет. Но здравословното му състояние няма да му позволи да е такъв. Да е президент би означавало да се отметне от позицията си – нали каза, че ще подкрепи Румен Радев за втори мандат. Аз не мисля, че ще се кандидатира за президент“, добави тя.

Тя коментира и намеренията на Корнелия Нинова и БСП за съставянето на голяма лява коалиция.

„Терминът нова лява коалиция е много голяма глупост. Това е опит за голяма реставрация, но не и нова лява коалиция“, добави Коларова.

Тя коментира и скандала „Магнитски“ с български бизнесмени. „Божков бе изненадан от този ход. Той се съпреживяваше като част от протеста и търсеше подкрепата на гражданите. Това решение на американското правителство е изключително важно, защото слага нещата на реалните им места и нарича персоните с истинските им имена. Тези избори сега са по-решаващи от предишните. Събра инерция очакването, че Васил Божков може да влезе в парламента, което е скандално“, заяви още Румяна Коларова.

Твоят коментар

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.