Водещите новини
Home » Топ новини » Лъсна истината защо избиха прасетата в селата. Европейци строят техни ферми у нас
Лъсна истината защо избиха прасетата в селата. Европейци строят техни ферми у нас

Лъсна истината защо избиха прасетата в селата. Европейци строят техни ферми у нас

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Много бяха версиите защо и кой разпространи Африканската чума по свинете (АЧС) в България, която стана ясно, че е вкарана със заразен фуражи от западна Европа.

Една новина обаче разгневи хората, чиито животни бяха избити по заповед на БАБХ и разбунтува участниците в летните протести край Сливен, видя 365 Новини.

Новината е свързана с това, че в един от най-обезлюдените селски райони на България (дългогодишна и последователна политика за обезлюдяване на селата), в община Ружинци ще се строи нова голяма свинеферма.

Планираната инвестиция за 12 млн. евро е в землището на село Дреновец, а личното присъствие на посланника на Дания потвърди новината, която разгневи дори свиневъдите от големите комплекси, чиито животни бяха избити преди няколко месеца.

ЗА ПРИМЕР! Млад лекар обикаля безплатно селата и лекува забравени от Бога хора (подробности)

Избиха животните на хората в селата – без съд и присъда (разбирайте проби), за да си построят западно европейците – техните ферми у нас в България.

Не стига, че през чуждите търговски вериги пробутват боклуците си от Дания – всеизвестните изрезки (дупета) и остатъчни продукти – кости, хрущяли т.н. месни боклуци. Пореден пример: Посланикът на Дания в пущинак в обезлюдено българско село, където датски корпоративен свиневъд ще гледа прасета във ферма за над 12 млн. EUR. Честито на будалите!

Източник: Село.бг

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.