Home » България » Кубрат Пулев най-накрая разкри защо се е разделил с Андреа и сподели кой иска да пребие
Кубрат Пулев най-накрая разкри защо се е разделил с Андреа и сподели кой иска да пребие

Кубрат Пулев най-накрая разкри защо се е разделил с Андреа и сподели кой иска да пребие

Голямата българска звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев даде интервю за в. „Монитор“, в което говори по различни теми.

Кобрата призна за раздялата си с певицата Андреа, коментира предстоящия реванш между Анди Руис и Антъни Джошуа за световната титла.

„В момента животът ми в САЩ е супер. Вкарваме нови неща в тренировъчния процес. И като методи в подготовката, и като стратегия и начин на боксиране. Колкото до живота в САЩ… живот има навсякъде. И в България, и в Америка, и на много други места по света. Не мисля, че е нещо различно, на което да отдавам чак толкова внимание. Аз съм тук, върша си работата и преследвам целите си“, коментира Кобрата.

„За проблемите около лиценза в Калифорния вече кой ли не се упражнява върху мен. Какво ли не се изписа по мой адрес, какво ли не прочетох. Изговориха се такива теории и все супер убедителни и уж логични, така и не успях да запомня сюжетите на всички. Ето, тази адвокатка сега ще го съдере, ще му вземе 600 000 долара, ще му разбие живота, с кариерата му е свършено.

Думи, изречени от устите на уж умни, интелигентни хора, начетени, а колко глупости родиха главите им. Слушах, четях и се удивлявах на идиотизмите, които се сипеха с моето име. Гледах и наистина недоумявах как е възможно?! То банковата ми сметка щеше да бъде изпразнена, то със сигурност нямаше как да победя империята на Глория Олред, която е осъдила и Доналд Тръмп и други много сериозни хора. Зануляваха ме, съсипваха ме и ме оплакваха всеки Божи ден, от сутрин до вечер. А аз, хем бях учуден, хем се забавлявах. Но в крайна сметка съм доволен, че справедливостта възтържествува. Кубрат Пулев доказа, че може да побеждава и в Америка сериозни противници. И на ринга, и извън него!“, казва той.

Всъщност още на 9-ти ноември Пулев е на мач именно в Калифорния.

„За мен това ще бъде втори мач на американска земя. Посветил съм се изцяло на подготовката за този мач. Да победя и да разбия противника. Да му покажа за какво съм тренирал толкова много. А кой е той ще обявим съвсем скоро“, допълни той.

„Не съм отказвал мач с Тайсън Фюри. Истината е, че съм официален претендент на IBF. Очаквам мач за световна титла. Програмата ми е начертана и така подредена, че Фюри ще изчака много малко. В момента той е никой, а аз гоня голямата цел, световната титла. Всъщност, той, както и всички негови фенове може само да ми благодарят, че в момента мач с него не влиза в плановете ми, защото щях да му нанеса много тежка загуба. Не знам и как му е удобно да се обажда, след като той бе този, който преди три години отказа да се бие с мен.

Като редица други, които бяха много силни на думи, но като дойде време за сериозните неща, се скриха. Говоря и за Джарел Милър, говоря и за Дилиан Уайт. Но аз обещавам на хората, че такъв мач с Тайсън Фюри ще има в съвсем близко бъдеще!“, разказа Кобрата.

Пулев призна и за раздялата си с Андреа. „Тя го обяви преди известно време, истина е. Скарахме се много крайно няколко пъти, разделихме се няколко пъти. Тя е невероятен човек, уникален, говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин. По жълтите сайтчета се изписаха колосални глупости. То не бяха свободни съчинения, то не бяха откровени лъжи.

Призовавам здравомислещите и интелигентните българи да не си губят безценното време с този тип издания, за да не бъдат заблуждавани с подобни публикации. Не мога да спра това, но утехата ми е, че един стойностен човек никога не би изгубил и минута от живота си, за да чете подобни долнопробни измислици. Ровенето в личния живот е пошла дейност, която мен ме отвращава“, посочи той.

Цялото интервю може да прочетете ТУК

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.