Home » България » Край на сагата: Решиха съдбата на Жени Калканджиева след грозния скандал
Край на сагата: Решиха съдбата на Жени Калканджиева след грозния скандал

Край на сагата: Решиха съдбата на Жени Калканджиева след грозния скандал

Жени Калканджиева беше осъдена да плати глоба от 300 лв. по образуваното срещу нея дело за дребно хулиганство след скандал със съседи, информира Нова тв.

„Мис България” 1995 беше задържана в нощта срещу Гергьовден тази година, след като влезе в остри пререкания с хора от кооперацията, в която живее, и дори хвърля сурови яйца по тях.

Съседка заяви, че шефката на популярна модна агенция дори ударила майка й, блъскала по врата на семейното им жилище и обиждала семейството.

Пред съда в четвъртък Калканджиева се извини за постъпката си и сама определи поведението си като „непристойно”.

Обяви, че се е държала така в момент на безсилие и безпомощност. Каза още, че иска всичко това да приключи по-бързо, тъй като и синът й бил потърпевш от случващото се. Веднага след скандала Калканджиева пожела момчето да отиде с нея в ареста, което предизвика проверка от Агенция за закрила на детето.

Пред магистратите „Мис България” 1995 каза още, че създалата се ситуация е „провокация”, която цели опетняване на имиджа й.

Калканджиева представи и писмо в нейна подкрепа, подписано от повечето й съседи.

Решението на съда да глоби шефката на модна агенция подлежи на обжалване. Тя заяви, че е готова да плати санкцията, но все пак искала да се консултира с адвокатите си.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.