Водещите новини
Home » Зодии » Коя е японската ти зодия си според датата на раждане: Черешов цвят, Лотос, Костенурка или Императрица?
Коя е японската ти зодия си според датата на раждане: Черешов цвят Лотос Костенурка или Императрица?

Коя е японската ти зодия си според датата на раждане: Черешов цвят, Лотос, Костенурка или Императрица?

Освен традиционния Зодиак с 12-те знака, които всички познаваме, съществуват много други интересни хороскопи сред народите по света.

Най-известен от тях е Китайския хороскоп, но има още индиански, славянски, дори – японски! Именно за зодиите според Японския зодиак ще си говорим днес от 365 Новини – ако вече сме ви заинтригували, по-долу може да видите коя е вашата японска зодия според датата на раждане :

Черешов цвят (15.02 – 20.03)

Тези хора по рождение са заредени с много позитивна енергия. Те са спонтанни, енергични, ентусиасти и не се страхуват да платят висока цена за едно ново усещане. Проблемът им е, че понякога не са от най-доверчивите и съмненията може да разрушат връзката им с любим човек.

Слънце (21.03 – 29.04)

Те са ненадминати идеалисти. Имат две движещи сили в живота си – мъдростта и красотата. Изключително чести и отговорни личности, които държат на справедливостта. Не си падат по интригите, лъжите и лицемерието. Перфектни колеги и верни приятели.

Бамбук (30.04 – 04.06)

Изключително гъвкави натури, тези хора умеят да се нагаждат според всякакви ситуации и да общуват с всякакви хора. Имат много приятели и често са душата на компанията.

Оризище (05.06 – 06.07)

Обикновено родените под знака на Оризището са уважавани и успели хора. Те са работохолици, които изпипват всеки детайл. Не обичат да се оплакват, затова не понасят и тези, които мрънкат непрестанно. Поради тази причина, не очаквайте от тях и голямо съчувствие, те просто са твърде силни, за да разберат човешката слабост.

Лотос (07.07 – 01.08)

Нежни, крехки, сантиментални, дори разсеяни хора, които се лутат между чувствата и разума. Често изпадат в състояние на тъга, защото са раними и уязвими. Въпреки всичко, те обожават живота и не спират да грабят от него с пълни шепи.

Мост (02 – 27.08)

Тези хора са родени да помагат и да дават съвети. Отлични психолози, които умеят да изслушват и да карат околните да повярват в чудесата. Падат си по мистичното, загадъчните явления и изкуството.

Градина (28.08 – 10.10)

Тези хора притежават чар, на който много малко хора могат да устоят. Затова и с лекота налагат мнението и идеите си, но никога не се натрапват. Всъщност, те са изключително добронамерени личности, които обожават семейството и приятелите си.

Император (11.10 – 18.11)

Тези хора знаят как се печелят битки. Мразят скуката и застоя. Твърдо убедени са, че животът е едно безкрайно приключение. Не понасят и прекаленото целомъдрие. Не са коравосърдечни, но обичат никога не могат да обичат някой повече от себе си.

Императрица (19.11 – 26.12)

Няма друга зодия с толкова силна воля. Императриците преследват целите си докрай, независимо колко ще им коства това. Проблемът им обаче е, че понякога са твърде горди и това им пречи да обикнат истински.
Луна (27.12 – 18.01)

Няма по-спокоен, потаен и магнетичен човек от вас. Склонни сте да се отказвате от личното си развитие в името на любовта. Лесно раними сте, затова не се отпускате напълно пред някого, докато не ви докаже, че може да му вярвате.

Костенурка (19.01 -14.02)

Вие сте деликатна натура, под чиято черупка се крие един свободолюбив и борбен човек. Не обичате да спорите и да воювате, но ако се наложи не бихте паднали по гръб за нищо на света.

Източник: За жената

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.