Home » Топ новини » Корумпирано ченге хвали Бойко: Горд съм да служа на държава с велик и смел лидер като ген. Борисов!
Корумпирано ченге хвали Бойко: Горд съм да служа на държава с велик и смел лидер като ген. Борисов!

Корумпирано ченге хвали Бойко: Горд съм да служа на държава с велик и смел лидер като ген. Борисов!

Ето нивото на герберите – корумпирани и неграмотни, които хвалят лидера на хунтата Бойко Борисов напук на престъпленията, за които трябва да бъде, и вече е, разследван.

Данчо Полицая (вдясно) със своя колега размятат пачки в патрулката

Йордан Петков, по-известен като Данчо Катаджията или Данчо Полицая, уволнен дисциплинарно със заповед на министъра на вътрешните работи на 15-и април, се оказа върл фен на Бойко Борисов, разкри репортер на Narod.bg.

На стената си във фейсбук Йордан Петков е споделил новина със снимка на Баце и заглавие: „Искате да ни вкарате в полицейско насилие, но този път полицаите бяха насилени” по повод поредния ден на протести.

Отдолу Данчо Катаджията коментира еднозначно (без редакторска намеса на 365 Новини):

Благодарим Ви за покрепата г-н Борисов и най-вече, че не се уплашихте да кажете истината, как достойните български полицаи бяха мачкани с камъни, павета и бомби от дрогираните слуги хулигани на Черепа и Мафията!  Продължавайте да работите и изграждате светлото бъдеще на Европейска България! Горд съм да служа на държава с велик и смел лидер, като Генерал Бойко Борисов!

Според наш източник обаче е възможно публикацията да е подигравка с премиера или пък профилът на Йордан Петков да не е истинският му.

Въпросният борец за правда стана национално известен с пачките, с които си вее в патрулката заедно със свой колега. Данчо Катаджията дори бе задържан, но заповедта за уволнението му дойде няколко дни, след като бе отстранен неговият колега – полицая Иван Иванов от ловешката „Пътна полиция“.

Иванов също стана известен с това, че е дясната ръка на нашумелия от журналистическо разследване ловешки полицай – Данчо Катаджията. След серия от репортажи стана ясно, че двамата са в близки отношения. Петков и Иванов участват и в скандалния клип със свалянето на номерата на семейство в Луковит.

Данчо КатаджиятаОт 21 февруари Данчо Катаджията бе под домашен арест, след като Окръжен съд – Ловеч измени определението на Районен съд пускайки го от ареста. От няколко серии на разследване и репортажи стана ясно, че полицаят е разследван за принуда, данъчни престъпления, търговия с влияние и други престъпления.

Показан бе и високият стандарт на живот на Данчо Катаджията, както и бизнесът, който върти в Ловеч и съседни села, въпреки че не му е позволено, заемайки длъжността на полицай.

 

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.