Home » България » Иван Гарелов: Румен Радев е едно голямо разочарование
Иван Гарелов: Румен Радев е едно голямо разочарование

Иван Гарелов: Румен Радев е едно голямо разочарование

Иван Гарелов не е от феновете на Румен Радев и не го крие!

Журналистът Иван Гарелов не харесва Румен Радев, тъй като има лична причина за това. Самият той го призна пред Нова телевизия, пише Fakti.bg.

„Не съм сигурен, че Радев е събрал най-добрия екип около себе си. Много лесно се отказва от хората си.“ – смята бившият тв водещ.

Мистър Панорама има своя лична причина да недолюбва президента и тя е, че самият той е бил потърпевш от държавния глава. Преди 3 години той беше медиен съветник на служебния премиер Огнян Герджиков и е бил освободен по препоръка на Румен Радев.

„Герджиков ме уволни, но преди това е питал Радев, който се е съгласил.“ – сподели с огорчение Гарелов.

Според журналиста тези, които са прокудени от президентството, отиват в БСП неслучайно. Най-пресният пример е с Калоян Методиев, който беше началник на президентския кабинет, но изневиделица беше освободен заради присъстието си на празник в чест на Корнелия Нинова на Боровец.

Именно това действие на Радев предизвика гнева на Нинова, която го разкритикува в ефир. Това дори стана причина тя да подложи под съмнение, че БСП ще заложи отново на Румен Радев на следващите президентски избори.

Според Иван Гарелов президентът опитва да се разграничи от БСП и именно затова оставя вратата към десницата отворена. Бившият пилот не иска да бъде обвързван с партии, за да се превърне в народния глас, смята журналистът.

Преди 4 години, когато Радев победи Цецка Цачева и стана президент, Иван Гарелов определи вота за него като вот на протестиращите срещу управлението на България и в частност ГЕРБ. Днес той не си е променил особено мнението.

„В личен план Радев е едно голямо разочарование за мен, защото ме предаде. Все пак чисто политически той е полезен, защото няма друг, който да ги казва тези истини за управлението.“ – смята Гарелов, който открай време е известен с левите си убеждения.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.