Водещите новини
Home » Горещо » „Копеле, ще ти счупя ръцете!“ продуцент заплашвал загиналия певец Денис
"Копеле ще ти счупя ръцете!" продуцент заплашвал загиналия певец Денис

„Копеле, ще ти счупя ръцете!“ продуцент заплашвал загиналия певец Денис

Екатерина Иванова, която е работила като пиар във фолк средите, разкри подробности за отношенията между 21-годишния певец и хората, заели се да го продуцират.

По думите на младата жена последните четири години младежът е бил тормозен.

„4 години Денис ти търпя обидите и заплахите. Взимаше му всичките пари от участията. Глобяваше го защото е закъснял 5 мин. Не можеш да крещиш на 19-годишно момче „Копеле, ще ти счупя ръцете“.

Дано усетиш същата болка, която му причини. Ти си срам и позор за целия ни бранш“, гласи емоционалната публикация на стори в профила на младата жена.

Тези нейни думи потвърждават слуховете, че Денис е бил подложен на психически тормоз от продуцента си Николай Пашев и озвучителя си диджей Цеци Лудата глава.

Бившата звезда на Биг Брадър – Никита Джонсън също не остана безучастна към кончината на Денис. 

„Оставете момчето на мира, Бог да го прости! Такова хубаво момче, толкова ме е яд! И пускат клипове, как някак все за негова сметка се шегуват. Как не ви е срам?! Разбихте му психиката, дърпате го насам натам, бъзикате се с него и на всичкото отгоре си качвате идиотските клипове в нета.

Искам да се разгранича от тези хора, нищо че сме татуирани всичките. Не сме еднакви!!!! Различни сме!

Аз съм малко или много разпознаваема личност, която доста хора следват и затова искам ясно и точно да кажа: НЕ, не е нормално да качваш тъпи клипчета, особено след като човек си е отишъл от този свят и не може да даде съгласието си тези кадри да бъдат излъчени.

И казвам НЕ на всякакъв вид тормоз! Нагледах се!!!!! Ми има други хора с влияние в медиите. Мъцнете нещо, кажете, ех да му се не знае, защо мълчите?! От страх ли, от лицемерие ли…да му се не знае. Колко мъка има по тези наши земи Боже!

Отиде си момчето, красиво…талантливо, светлина на душата му“, гневи се Никита в мрежата.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.