Home » България » Кольо Колев: Скоро ще стане ясно, че широко рекламираната ваксинация е вятър и мъгла
Кольо Колев: Скоро ще стане ясно че широко рекламираната ваксинация е вятър и мъгла

Кольо Колев: Скоро ще стане ясно, че широко рекламираната ваксинация е вятър и мъгла

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Никаквата разлика между основните политически сили засилва говоренето за възможната фалшификация на парламентарните избори през пролетта.

Това смята оциологът Кольо Колев. Според него има огромно насъбрано напрежение срещу управляващите и чисто психологически едва ли хората ще приемат евентуална победа на ГЕРБ.

„До голяма степен всички парламентарно представени политически формации са в ролята на „разбитите авари“. Има огромна ерозия в доверието към политическия елит. Това предизвиква търсенето на алтернативи. Това обяснява доста доброто към момента представяне на партията на Слави Трифонов, това обяснява и шансовете на малките политически формации“, коментира пред БНР социологът.

„Трудноосъществимо изглежда правенето на стабилна коалиция. Не трябва и да се изключва възможността едно нестабилно правителство на базата на здравия разум да намери пътя за своето съществуване вън от политическите противопоставяния“, каза още той.

Според социолога справянето с епидемичната обстановка ще бъде сред основните аргументи при гласуването на хората.

„Скоро ще стане ясно, че широко рекламираната ваксинация е вятър и мъгла. Тя не е подсигурена организационно, а и с ваксини. Още в средата на март това ще блесне ярко“, допуска Колев.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook