Home » Свят » Колко жени и деца има Пеле, вижте уникална снимка от първата му сватба
Колко жени и деца има Пеле вижте уникална снимка от първата му сватба

Колко жени и деца има Пеле, вижте уникална снимка от първата му сватба

Кралят на футбола Пеле продължава да се бори с рака, а на Коледа беше в компанията на децата си в болница в Сао Пауло. Въпросът, който много хора си задават, е колко наследници има Кралят на футбола и колко пъти е бил женен?

Бившата бразилска звезда беше женен 3 пъти. Той има 7 деца. Кели Кристина, Едсон и Дженифър са част от първата му връзка с Розмери Чолби, за която се жени през 1966 г. на 26-годишна възраст. Те живеят заедно 16 години.

Кели е оратор и дипломат, Единьо се опита да играе футбол и беше вратар на Сантос в Бразилия, въпреки че не блестеше, давайки на хората тема за разговор поради проблемите си със закона, тъй като през 2005 г. бе обвинен в пране на пари и трафик на наркотици.

Втората съпруга на Пеле е Асирия Лемос, певица и психолог, от която има близнаци: Джошуа и Селесте.  И двамата в момента живеят в САЩ. Лемос и Пеле се женят през 1994 г. и се развеждат 14 години по-късно.

В момента Пеле е женен за Марсия Аоки, бизнесдама, която внася медицински консумативи в Бразилия и която е от японски произход. Пеле се жени на 76 години за нея. Извън брака той е баща на Флавия Кристина Курц, както и на Сандра Мачадо. Едната е родена през 1968 г., резултат от афера с журналистката Ленита Курц. Дъщеря му е физиотерапевт и заедно с Кели е една от най-близките на Пеле.

Мачадо също е извънбрачно негово дете. Тя е дъщеря на Анизия Мачадо, домашна помощница. Бившата бразилска звезда никога не искаше да припознае Сандра, така че те стигат до съдебен процес, който жената в крайна сметка спечели, тъй като има ДНК доказателства, които потвърждават връзката между баща и дъщеря.

Тя почина през 2006 г. от рак и баща й не присъства на погребението, съобщи сайтът mediotiempo.com.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.